Haberler

Lüleburgaz'dan Kısa Kısa

Lüleburgaz Belediyesi Musiki Topluluğu, Türk Sanat Müziği konseri verdi.

Lüleburgaz Belediyesi Musiki Topluluğu, Türk Sanat Müziği konseri verdi.

Lüleburgaz Belediyesi Musiki Topluluğu Şefi Sertaç Çelik, Aşkiye Neşet Çal salonunda düzenlenen konser öncesi yaptığı konuşmada, Lüleburgazlı vatandaşların Türk sanat müziğine büyük ilgi gösterdiklerini söyledi.

Konserde, değişik yörelere ait eserlerin seslendireceklerini belirten Çelik, Lüleburgaz'da 8 yıldır Türk sanat müziği konseri verdiklerini ifade etti.

Çelik, konsere gösterilen ilgiden çok memnun olduklarını belirtti.

-Kaymakam Yılmaz, başarılı sporcuları tebrik etti

Lüleburgaz Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, Özel Sporcular Atletizm Şampiyonası ve masa tenisi turnuvalarında başarılı olan sporcuları ödüllendirdi.

Sporcuları makamında kabul eden Yılmaz, Özel Sporcular Atletizm Şampiyonu Cem US ve Türkiye Anadolu Yıldızları Ligi Marmara-Ege Masa Tenisi Turnuvasında başarılı olan Doğaç Süpürgeci, Deniz Ali Candan, Furkan Yürük ve Uğur Özder'i tebrik etti.

Sporcuların aldıkları başarıların kendilerini çok gururlandırdığını belirten Yılmaz, "Türkiye genelinde alınan bu başarılar ilçemiz için çok büyük başarıdır. Ben bu başarıda emeği gecen antrenörlerimiz Yaşar Kanbir ve Samet Polat'a da teşekkür ediyorum"  diye konuştu.

Lüleburgaz Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Soner Polat da, Lüleburgaz'da her dalda başarı elde edebilmek için çalıştıklarını söyledi.

Konuşmaların ardından Yılmaz, başarılı sporculara çeşitli hediyeler verdi. - Kırklareli

Kaynak: AA / Yerel

Cemalettin Yılmaz Lüleburgaz Türkiye Çal Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title