Haberler

Kütahya Valisi Şükrü Kocatepe'ye Kayseri Heyetinden Ziyaret

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ve Beraberindeki Heyet, Kütahya Valisi Şükrü Kocatepe'ye Nezaket Ziyaretinde Bulundu.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ve beraberindeki heyet, Kütahya Valisi Şükrü Kocatepe'ye nezaket ziyaretinde bulundu.

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KÜTSO) Başkanlığı'nın davetlisi olarak Kütahya'ya gelen Kayseri heyeti, Vali Şükrü Kocatepe'yi makamında ziyaret ederek, istişarelerde bulundu. Ziyarette konuşan Vali Şükrü Kocatepe, "İl olarak Kayseri ülkemizin gurur kaynaklarından biri. Nasıl Kütahya'mız batıda Osmanlı'dan intikal eden bir şehzadeler şehri olarak, tarihi, kültürel varlığı, güzel insanları, tabii kaynakları özellikle de çinicilik ve porselen konusundaki ünü ile gurur kaynağıysa, Kayseri ilimiz de sanayileşmede ülkemizin gurur kaynaklarından biri. Kayserili işadamları ve müteşebbislerimizin çalışmalarını biz izliyoruz. Sizler güzel atılımlar yapıyorsunuz. Kayseri'de sanayi alanındaki çalışmalarınız Türkiye'ye örnek. Bizler de sizlerden örnek alarak Kütahya TSO başkanımız, belediye başkanımız ve ilgili kurumlarımızla birlikte Kütahya'da 2. Organize Sanayi'mizin bir an evvel toparlanmasını ve müteşebbislerimizin hizmetine sunulmasını istiyor ve bu konuda gayret sarf ediyoruz. Burada 4 haftadır görev yapmaktayım ve Kütahya'da yapılması gereken çok şey var. Ülkemiz hızla kalkınıyor ve gelişiyor, biz de bu hıza ayak uydurmak zorundayız, bunu hissediyoruz. Kütahya'mızın da potansiyel itibariyle başta madencilik alanında Ülkemiz açısından stratejik önemi olan bor kaynakları var. Malumunuz bor konusunda biz lider konumundayız. 1. OSB'miz hemen hemen dolmuş durumda. 2. OSB'mizi de özellikle büyük müteşebbislerimiz için daha geniş alanlarda büyük yatırımlar için ayırdık. Şu anda orada parsel yollarını yapıyoruz, iş makinelerimiz orada seferberlik halinde çalışıyor. Sizler de bu konuda bize destek olursanız, müteşebbislerinizi yönlendirirseniz seviniriz" dedi.

(HE-MŞ)

19.04.2007 17:50 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title