Haberler

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Üreten Kadınlar Programında Konuştu

Güncelleme:

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, üreten kadınlar için yapılan çalışmalara devam edeceklerini belirtti.

"Üreten Kadınlar" programında konuşan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, "Kadınlarımıza ekonomiye, üretime katkıda bulunma fırsatını tanıdığımız anda biliyorum ki, hem kadınlarımız daha mutlu olacak, hem de ülkemizin ekonomisine, ülkemizin büyümesine, güçlenmesine büyük bir katkı sağlanmış olacak. Üreten kadınlarımızın faydalanması için çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, kentin üreten kadınlarıyla bir araya geldi. Körfez Belediyesi ev sahipliğinde ve Körfez Kent Konseyi Kadın Meclisi'nin katkılarıyla gerçekleştirin program, Tütünçiftlik Kültür Merkezi'nde düzenlendi.

Programın açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Şener Söğüt, "Bugün hakikaten çok mutluyuz, çok sevinçliyiz. Özellikle bu salonu dolduran kadınlarımız ile birlikte üretmenin, ekonomizme katkıda bulunmanın, faydalı olmanın mutluluğunu, sevincini hep birlikte yaşıyoruz. Özellikle dönem içerisinde hep kadınlarımız için ne yapabiliriz, kadınlarımızı hayatın içinde çok daha aktif, çok daha etkin, üreten ve kazanç sağlayan hale nasıl getirebiliriz hep bunu çalışması, düşüncesi içinde olduk. Çünkü biliyoruz ki, toplumumuzun yarısından fazlasını kadınlarımız oluşturuyor. Kadınlarımıza ekonomiye, üretime katkıda bulunma imkanını, fırsatını tanıdığımız anda biliyorum ki, hem kadınlarımız daha mutlu olacak, hem de ülkemizin ekonomisine, ülkemizin büyümesine, güçlenmesine büyük bir katkı sağlanmış olacak. Üreten kadınlarımızın faydalanması için çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şener Söğüt Körfez Söğüt Kadın Yerel Ekonomi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title