Haberler

Kocasinan Belediyesi Çölyaklı Ailelere Destek Oluyor

Güncelleme:

Kocasinan Belediyesi, çölyak hastalarına yönelik olarak başlattığı projelerle örnek oluyor. İlçe genelinde ikamet eden 218 çölyaklı aileye bugüne kadar 5 bin 635 çölyak paketi dağıtıldı. Ayrıca 'Glutensiz Kayseri Mutfağı' Projesi ile çölyaklı bireylere özel ürünler sunuluyor.

Kocasinan Belediyesi, çölyaklı 218 aileye glütensiz ürün dağıtıldı.

Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yazılı açıklamasında, 2017 yılında başlattıkları uygulama kapsamında bu yıl 218 aileye 960 koli glütensiz gıda paketi dağıttıklarını belirtti.

Bugüne kadar 5 bin 635 glütensiz gıda paketi dağıttıklarını aktaran Çolakbayrakdar, bu bireylerin farklı projelerle yanlarında olmaya devam ettiklerini dile getirdi.

Belediye olarak her kesimin hayatını kolaylaştırmak ve onların mutluluklarını artırmak için hizmet ürettiklerini ifade eden Çolakbayrakdar, şunları kaydetti:

"Belediye olarak alerjik hassasiyeti bulunan hemşehrilerimize destek oluyor ve özel olarak hazırladığımız glütensiz ürün paketlerini çölyaklı ailelere ulaştırıyoruz. Hem restoran hem de paket hizmeti verdiğimiz tesisimizde ürettiğimiz ürünleri, Türkiye'nin her bir tarafına ulaştırıyoruz. İnsanların hayatını kolaylaştırmak için belediyecilik faaliyetini yaptığımızı sözle söylerken, bu ve buna benzer tesisleri hayata geçirerek bir fiil sözlerimizin ardından olduğumuzu ve hayata geçirdiğimizin ispatını göstermiş oluyoruz."???????

Kaynak: AA / Yerel

Kocasinan Belediyesi Kocasinan Kayseri Yerel Sağlık Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title