Haberler

Kavacık Köyü Tartışması Sürüyor

Hekimhan İlçesine bağlı Kavacık Köyü ile ilgili AK Parti ve CHP'liler arasındaki tartışmalar ve açıklamalar devam ediyor.

Malatya'nın

Hekimhan İlçesine bağlı Kavacık Köyü ile ilgili AK Parti ve CHP'liler arasındaki tartışmalar ve açıklamalar devam ediyor.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya

Milletvekili Veli Ağbaba, beraberinde Hekimhan Belediye Başkanı Sait Özoğlu, Hekimhan İlçe Başkanı Murat Karayazıcı, Merkez İlçe Başkanı Abdulvahap Ayzabar ve parti yöneticileri ile birlikte Kavacık Köyü'nde incelemelerde bulunduğunu bildirdi.

Ağbaba, köyü dolaştıktan ve köylülerle görüştüğünü belirterek şunları söyledi:

"İlçe başkanlarımız köyleri dolaşıyor. Her gittikleri köyden bize rapor veriyorlar. Sizin köyünüze de gelmişler. Sizler de, "İçme suyumuz kirli. Köyde 1 tane sağlam ev var. Hayvanlarımız yokluktan dolayı aç. Kanalizasyon yok. Adımıza inek olduğu için yeşil kartımız iptal ediliyor" demişsiniz. İlçe başkanımız da bize aktardı. Ben de Malatya'nın

Milletvekili olarak oy versin vermesin herkesin sorununu TBMM'de gündeme getiriyorum. Meclis gündeminde bu sorunlarınızı dile getirdim. 'Köylüler haklarını helal etmiyorlar' dedim. Bizim bu konuşmamızın ardından

AKP'liler köyü ziyaret ettiler. Bu bile hayırlı bir iş. Sayemizde AKP'liler ilk kez

köyünüzü gördüler. "Köyün sorunları yok. İlçe başkanı köyü görmeden Milletvekilini yanıltmış" demişler. Ben mi doğruyu söylüyorum AKP'liler mi ?

Köylüler çadır istemiş çadır bile vermemişler. Bizim amacımız sorun çözmek. Kavacık'ta da evler yıkılıp can kaybı olmasın diye uğraşıyoruz. Kavacık Köyü'yle ilgili birileri yalan söylüyor ama bu ne biziz ne de köylüler. AKP'nin yöneticileri CHP'yi suçlayacaklarına gelip Kavacık'ta ki rezilliği görsünler" dedi.

CHP Malatya

Milletvekili Veli Ağbaba, önceden yaptığı açıklamada, Kavacık Köyü'ndeki evlerin oturulmayacak vaziyette olduğunu ve içme suyu konusunda sorunlar olduğunu iddia etmiş, AK Parti yöneticileri de CHP Yöneticilerinin köyü

görmediğini ve

milletvekili Ağbaba'nın köydeki sorunlar konusunda yanıltıldığını, köyde yaptıkları incelemede böyle bir sorunun olmadığını gördüklerini ileri sürmüşlerdi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Ak Parti Hekimhan Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title