Haberler

Kartepe'de Fırtınanın İzleri Siliniyor

Kartepe Belediyesi, ilçeyi de etkisi altına alan şiddetli lodosun oluşturduğu hasar ve tahribatın izlerini siliyor.

Kartepe Belediyesi, ilçeyi de etkisi altına alan şiddetli lodosun oluşturduğu hasar ve tahribatın izlerini siliyor.

Marmara bölgesinde etkili olan şiddetli lodos fırtınası sonrası Kartepe ilçesinde büyük ve küçük çaplı hasarlar meydana oluşmasına neden olmuştu. Kartepe Belediyesi de özellikle kamusal alanlardaki hasarları tamir etmeye yönelik oluşturduğu acil müdahale ekibi ilçe genelinde görev aldı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı inşaat ekibi de uçan çatıları toplayıp, hasar gören prefabrik yapıları tamir etti.

Ekipler Sarımeşe Hergeleci İbrahim Er Meydanı'nda bulunan binanın uçan çatısını kaldırırken marangoz ekipleri de alandaki kamelya ve sundurma gibi yapıların tamiratını gerçekleştirdi. Derbent Kültür Merkezi bahçesindeki çalışmada ise, belediye ekipleri kırılan kamelyaları kaldırdı. Peyzaj ekipleri yollarda ve kamusal açık mekanlarda devrilen ya da kırılan ağaç dallarını budadı.

Hafta boyunca çalışan ekipler ilçe genelinde her mahalleye ulaşarak fırtına nedeniyle zarara uğrayan vatandaşlara yardımcı oldu. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Marmara Kartepe Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title