Haberler

İzmit Belediye Başkanı Doğan'dan Esnaf Ziyareti

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Bekirdere Mahallesi Başaran Caddesi'ndeki esnafı ziyaret etti.

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Bekirdere Mahallesi Başaran Caddesi'ndeki esnafı ziyaret etti.

Doğan, Başaran Caddesi için dekoratif aydınlatma elemanları yapmayı planladıklarını belirterek, çalışmalarla ilgili esnafın görüşlerini aldı.

Özellikle kentin ticari açıdan işlek caddelerinde yapılan dekoratif aydınlatma çalışmalarının ticari yaşama olumlu etkileri olacağına dikkati çeken Doğan, Bekirdere Mahallesi'nin de içinde yer aldığı kentin doğu yakasının bu dönem çok önemli hizmetler aldığını kaydetti.

Cephanelik Spor Kompleksi, Gölkay Park, Kadın Sosyal Yaşam Merkezi projelerinin kentin doğusunu cazibe merkezine dönüştüreceğini ifade eden Doğan,

"Mahallelere önemli hizmetler yapıyoruz. Cadde ve sokakları çağdaş kent normlarına uygun hale getirmeye çalışıyoruz. Esnaflarımızdan da bu değişime ayak uydurmalarını istiyoruz. Onlar da işletmelerini gözden geçirerek bir takım yenilikler yaptıkları takdirde, ticari yönden daha kazançlı çıkacaklardır" diye konuştu.

- KOCAELİ

Kaynak: AA / Yerel

Nevzat Doğan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title