Haberler

İzmir Enternasyonal Fuarı'na Doğru

İZFAŞ Genel Müdürü Örs: "Amacımız, fuar rüzgarını tüm Ege'ye yaymak ve fuarı tüm Ege bölgesinin festivali, şöleni haline getirmek"

İZFAŞ Genel Müdürü Mehmet Şakir Örs, "Amacımız, İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF) rüzgarını, fuar rüzgarını tüm Ege'ye yaymak ve tüm Ege bölgesinin festivali şöleni haline getirmek" dedi.

82. İzmir Enternasyonal Fuarı etkinlikleri kapsamında Kıbrıs Şehitleri Caddesi'nde üniversite ve lise öğrencilerinin oluşturduğu 72 kişilik dans ekibi, salsa, swing, R&B ve Akçaabat Horonu danslarını sergiledi.

İZFAŞ Genel Müdürü Örs, etkinlikte gazetecilere yaptığı açıklamada, 82. İEF'nin farkındalık çalışmalarına başladıklarını söyledi.

Amaçlarının İEF'yi en geniş kitlelere aktarmak olduğunu belirten Örs, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu heyecanı, coşkuyu başta İzmirli hemşehrilerimizle olmak üzere, herkesle paylaşmak. Dans gösterisi geçtiğimiz yıl başlattığımız bir çalışmaydı, çok ilgi gördüğünü düşündük ve bu yıl bunu daha da geliştirerek, güçlendirerek artık Ege'ye taşıyoruz. Sadece İzmir içinde değil, İzmir'in özellikle tatil yörelerinde kıyı kentlerinde de fuarla ilgili farkındalık gösterilerimiz, etkinliklerimiz gösterilecek. Bunlar Dikili, Çandarlı, Foça, Alaçatı, Çeşme, Bodrum ve Kuşadası gibi tatil yörelerimizde şu anda nüfusun yoğunlaştığı yerlerde ve Manisa gibi yakın kentlerde bir dizi etkinliklerimiz var. Amacımız fuar rüzgarını tüm Ege'ye yaymak ve fuarı tüm Ege bölgesinin festivali, şöleni haline getirmek."

Fuar farkındalık çalışmalarının 29 Ağustos'a kadar devam edeceğini kaydeden Örs, "Fuarın açılışıyla birlikte fuarın kapılarında bu ekipler fuarımıza hoş geldiniz gösterileri yapacaklar. Gösterinin bir ilginç yanı ise gençlerin fuarı sahiplenmesi ve gençlerle birlikte bu çalışmaları yapmamız. Biz geçtiğimiz yıl fuarı gençleştirmek istediğimizi, fuarı gençlerle buluşturmak istediğimizi paylaşmıştık. Fuarımıza gençlik aşısı yapıyoruz, gençlik aşısının tuttuğunu görüyoruz" diye konuştu.

Örs, metro, iskeleler ve meydanlarda İzmirlilerin sürpriz gösterilerle karşılaşacaklarını sözlerine ekledi.

Dokuz Eylül Üniversitesi, Ege Üniversitesi, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü ve İzmir Ekonomi Üniversitesi öğrencilerinden oluşan dans grupları, 1 Eylül Pazar gününe kadar kent merkezindeki çeşitli noktalarda ve Ege kıyılarından Bodrum, Kuşadası, Dikili, Çandarlı, Foça, Çeşme ve Alaçatı'da dans gösterileri sunacak. - İzmir

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
title