Haberler

İngilizce'yi Eğlenerek Öğrendiler

Öğrencilerini Amerika'ya göndermek yerine, Amerikalı öğretmenleri okula getirerek öğrencilerinin dil eğitimi almasını sağlayan Özel Burç Okulları'nın öğrencileri, Adana Valisi Hüseyin Avni Coş'un da katıldığı görkemli bir törenle sertifikalarını...

Öğrencilerini Amerika'ya göndermek yerine, Amerikalı öğretmenleri okula getirerek öğrencilerinin dil eğitimi almasını sağlayan Özel Burç Okulları'nın öğrencileri, Adana Valisi Hüseyin Avni Coş'un da katıldığı görkemli bir törenle sertifikalarını aldılar.

Çukurova Müftülüğü konferans salonunda gerçekleşen sertifika törenine Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Vali Yardımcısı Mustafa Yüksel Karadağ, Yüreğir Kaymakamı Turgut Subaşı, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Burç Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Şeker, yönetim kurulu üyeleri,Genel Müdür Sultan Sözeri, Genel Müdür Yardımcısı Rüstem Gökçe ile Burç Eğitim Kurumlarına bağlı tüm okulların müdürleri, öğretmenleri, veliler ve öğrenciler katıldı.

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, törendeki konuşmasında, öğrencilerine bu imkanı sağlayan Burç okullarını kutlayarak, dil bilmenin önemine dikkati çekti. Vali Coş, Burç Okulları'nda yapılan dil eğitiminin, Türkiye'nin tanıtımı açısından önemli olduğunu vurguladı. Coş, "36 öğretmen, uzaklardan Amerika Birleşik Devletleri'nden gelmiş ve çocuklarımızla bir dil eğitim programında buluşmuşlar. 3 hafta süren bu eğitim sonucunda çok yararlı bir gelişme sağlanmış. Bu güzel organizasyonu gerçekleştiren, Türkiye'nin sesini yurt dışında duyuran, yurt dışından çeşitli öğretmen ve öğrencileri, ilimize ülkemize getirerek Türkiye'yi tanıtan, dünya barışına hizmet eden herkese gönül dolusu teşekkürlerimi ifade ediyorum" dedi.

Burç Okulları Genel Müdürü Sultan Sözeri ise, Amerika Birleşik Devletleri'nden Balkan Amerikan Dernekleri Federasyonu (FEBA) aracılığı ile gelen 36 Amerikalı öğretmen, 3 haftalık kamp boyunca öğrencilere İngilizce eğitimi verdiğini bildirdi. Sözeri, "Bu program sayesinde Amerika'yı öğrencilerimizin yanı başına getirdik. Yaz kampı boyunca öğrencilerimiz İngilizceyi daha kolay ve eğlenceli öğrenme imkanı buldu" diye konuştu.

Dil bilmenin belli sektör ve iş alanlarında üreticiliği kolaylaştırdığını vurgulayan Özel Burç Eğitim Kurumları Genel Müdürü Sultan Sözeri, "Zaten globalleşen dünyamızda, dünya nüfusunun yarısı birden fazla dil konuşmaktadır. Avrupa ile gelişen ilişkiler ve Türkiye'nin dışa açılması sonucunda yabancı dil ihtiyacı da artmaktadır. Yabancı dil bilmenin avantaj ve dezavantajlarını sıralayayım dedim ama düşündükçe karşıma hep avantajları çıktı. Negatif bir yönünü görmedim" diye konuştu.

Sertifika töreninin sonunda FEBA kurumu öğretmenleri adına konuşma yapan Enis Ömeralovic, "Böylesine güzel bir programda sizlerin önünde bulunmak bir şeref. Önceliğimiz çocuklarınıza iyi bir eğitim vermek ve geleceğin liderlerini yetiştirmek. Velilere teşekkür borçluyum böylesine saygılı ve düzgün çocuklar yetiştirdikleri için. Bilgiyle beraber karakterde gelişir. Sadece akıllı ve becerikli değil ahlaklı çocuklara eğitim vermek çok güzel. Adana'dan, insanlardan, okullardan ve camilerden çok etkilendim. Bizleri evimizde gibi hissettirdiğiniz için teşekkür ederim. Öğrenciler, asla bilginin önemini küçümsemeyin sizler geleceğin liderlerisiniz" dedi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Avni Coş Çukurova Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Hititler Türk mü? Hititler günümüzde hangi devlet, millet?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title