Haberler

İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Peker Velileri Uyardı

2010-2011 Eğitim-öğretim Yılı Birinci Yarıyıl Tatili Dolayısıyla İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Peker Yaptığı Aklamada 'Karne İçin Çocuklarınıza Kızmayın' Dedi

2010-2011 Eğitim-Öğretim Yılı birinci yarıyıl Tatili dolayısıyla İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Peker yaptığı aklamada 'Karne için çocuklarınıza kızmayın' dedi.

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Peker yaptığı yazalı açıklamasında öğrencilerin Atatürk İlke ve İnkılâpları ışığında, vatan ve millet sevgisiyle dolu, Cumhuriyeti yaşatmanın ve yükseltmenin temel görevi sayarak çok çalıştıklarını bildirdi.

Çocukların başarıya ulaşması için okul idarecileri. Öğretmenler ve velilerin hep birlikte çaba ve iş birliği içerisinde olmak durumunda olduklarını belirten Peker, 'O nedenle okul aile iş birliğini sürekli canlı tutmak ve karşılıklı bilgi alış verişi yoluyla çocuklarımızın başarısını güvence altına almak zorundayız. Çocuklarımızın karnedeki notları akranları ve kardeşleri ile karşılaştırılmamalı, her bireyin ayrı bir dünya olduğu unutulmamalıdır. Zayıf performans gösteren çocuklarımızın eleştirilmemelidir. Eleştirel yaklaşımlar çocuğun üzerinde ters etkiye yol açarak bir baskı oluşturur. Bu yüzden çocuğumuzun neden böyle bir karne getirdiğini araştırmak, sebeplerini bulmak ve sebepleri giderme yollarını aramak gerekir' şeklinde ifadelere yer verdi.

(MKA-ÜNS) - KIRIKKALE

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title