Haberler

Hastanede Ödül Töreni

Samsun Mehmet Aydın Devlet Hastanesi'nde, €˜14 Mart Tıp Bayramı' Dolayısıyla Düzenlenen Satranç Turnuvasında Dereceye Girenlere Törenle Ödülleri Verilirken, Hastanede 25. Yılını Dolduran Bir Doktor da Plaketle Ödüllendirildi.

Samsun Mehmet Aydın Devlet Hastanesi'nde, ‘14 Mart Tıp Bayramı' dolayısıyla düzenlenen satranç turnuvasında dereceye girenlere törenle ödülleri verilirken, hastanede 25. yılını dolduran bir doktor da plaketle ödüllendirildi. Hastanenin kütüphanesinde düzenlenen törene, Başhekim Opr. Dr. Ferhat Günaydın, başhekim yardımcıları, doktorlar ve sağlık çalışanları katıldı. Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Geleneksel Satranç Turnuvası'nda birinci olan Patoloji Uzmanı Dr. Mustafa Bakırtaş'a, ikinci olan Genel Cerrah Opr. Dr. İbrahim Ulusoy'a ve üçüncü olan doktorlar kütüphanesinin çaycısı Metin Çetinol'a Başhekim Opr.Dr. Ferhat Günaydın tarafından plaket verildi. Başhekim Günaydın, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla hastanede 25. yıldır görev yapan Nöroloji Uzmanı Dr. Necip Vildan Özüdoğru'ya da plaket verdi. Törene katılanlarla pasta ikram edildi.

(MAY-SA) 14.03.2008 18:05 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title