Haberler

ÖTV'deki düşüş ikinci el araç fiyatlarına yansımadı

Güncelleme:

- ÖTV'deki düşüş ikinci el araç fiyatlarına yansımadı ÖTV matrahında yapılan düzenlemeye rağmen ikinci el otomobil fiyatlarında gerileme yaşanmadı.

- Ötv'deki düşüş ikinci el araç fiyatlarına yansımadı

VAN - ÖTV matrahında yapılan düzenlemeye rağmen ikinci el otomobil fiyatlarında gerileme yaşanmadı.

Kur artışı ve çip kriziyle yükselen otomobil fiyatları, ÖTV matrahında yapılan düzenlemeye rağmen düşmedi. Araç pazarında İHA muhabirine konuşan otomobil tutkunu İsmail Karayılan, ikinci elde fiyatların arttığını belirterek, "Buna rağmen yine de lüksten kaçmadığımızı da belirteyim. Burası Türkiye'nin bir sınır ili. Bu ilde her memleketten, yani Muş, Bitlis, Ağrı, Hakkari ve Siirt gibi illerden her hafta araba alım ve satımı yapmak için gelenler oluyor" dedi.

Hava yağışlı olmasına rağmen pazarın dolu olduğuna değinen Karayılan, "Burada yağmur yağıyor ama yine de alan hıncahınç dolu. Vatandaşı anlamak ve yardımcı olmak lazım. Pazarlık payı tamamen kalkmış durumda. Sabit fiyatı ne yazıyorsa o artık. Bugün gelen insanların çoğu eli boş dönecek. Ne araç alan ne de aracını satabilen vatandaşımız var" dedi.

(YT-MSA-SO-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tragger ÖTV Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title