Haberler

Gevaş Belediyesi Seyyar Satıcı Sorununu Çözdü

Van’ın Gevaş Belediyesi, ilçede büyük sorun haline gelen ve esnafın tepkisine neden olan seyyar satıcı sorununu çözdü.

Van'ın Gevaş Belediyesi, ilçede büyük sorun haline gelen ve esnafın tepkisine neden olan seyyar satıcı sorununu çözdü.

Konu hakkında bilgi veren Gevaş Belediye Başkanı Sinan Hakan, ilçede yıllardır devam eden seyyar satıcı sorununa köklü çözüm getirdiklerini söyledi. Başkan Hakan, "İlçemizde yıllardır var olan bir sorunu meclis kararı ile çözdük. Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde bir araya gelen esnaf, ilçedeki seyyar satıcılara bir çözüm bulunmasını istemişti. Biz de konunun çözeceğimiz de dair söz verdik. Bugün de sözümüzde durduk ve sorunu çözdük. Bu şekilde yıllardır işgal altında olan cadde ve sokaklarda artık rahatlayacak" dedi.

Belediye meclis kararı ile ilçede haftada iki gün pazar kurulacağını ifade eden Başkan Hakan, "Belediye meclisinden kararımızı aldık. Alınan karar doğrultusunda salı ve perşembe günleri belediye düğün salonundan sağlık ocağına kadar olan caddede ve yine Gevaş hamamı yanından hastane yoluna kadar olan caddede pazar kurulacak. Burada sadece dışarıdan gelen seyyar satıcılar değil, ilçe esnafı da stand açabilecek. Bu şekilde hem esnafımızı hem de vatandaşlarımızı mağdur etmemiş olduk. Biz bu kararı hem (Gevaş Esnaf Odası (ESO) yönetimi, hem esnaf hem de belediye meclisimizle ortak aldık. Burada ilk günlerde bir takım sıkıntılar yaşanabilir ancak bu zamanla giderilecektir. Alınan bu kararın hayırlı olmasını dilerim" şeklinde konuştu. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gevaş Belediyesi Mümtaz Sinan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title