Haberler

Genel Seçime Doğru

MHP Gaziantep Milletvekili Adayı Ümit Özdağ, halkı sandığa gitmeye davet etti.

MHP Gaziantep Milletvekili Adayı Ümit Özdağ, halkı sandığa gitmeye davet etti.

Özdağ, yazılı açıklamasında, 7 Haziran'da yapılacak seçimin önemine işaret ederek sandıktan çıkacak sonucun Türkiye'de demokrasinin devam edip etmeyeceğini ilgilendirdiğini belirtti.

Türkiye'nin kader seçimine doğru ilerlediğini, mevcut kötü gidişatın devam etmemesi için bu seçimde vatandaşların alacağı tavrın geleceğe yönelik atılacak adım olduğunu savunan Özdağ, şöyle devam etti:

"Siyasi partiler halkın verdiği oylarla iktidara geliyorlar ve iktidardan gidiyorlar. Eğer iktidarın yapmış olduğu tasarruflardan memnun değilseniz, mutlu değilseniz 7 Haziranda sandığa giderek bu kötü gidişe dur deme hakkına sahipsiniz. Bazı vatandaşlarımız hangi partiye oy vereceğine henüz karar vermiş değil. Benim en fazla üzüldüğüm herhangi bir partiye oy veren vatandaşlarımız değil, oy kullanmaya gitmeyen vatandaşlarımız. Çünkü oy vermeyerek kendinizi yönetme hakkından vazgeçmeyin. Oysa demokrasi bir milletin, bir halkın kendi kendini yönetme hakkıdır. İdarecilerini seçme hakkıdır. Oy vermeyen bu hakkından vazgeçmiş oluyor. Demokrasilerde her zaman en ideal olan parti belki herkes  için olmayabilir ama seçmen her şeye rağmen bir partiyi, sunmuş olduğu program ve kadrolarıyla en çok beğendiği parti olarak belirlemeli, sandığa giderek oyunu kullanmalıdır."

Hem Türkiye'nin, hem de Gaziantep'in bir çok temel sorunu olduğunu iddia eden Özdağ, AKP iktidarının bu sorunları çözmek için adım atmadığını, tam tersine kendi iktidarını koruyabilmek için tavizler verdiğini ileri sürdü.

Kaynak: AA / Yerel

Ümit Özdağ Gaziantep Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title