Haberler

Genel Seçime Doğru

AK Parti Tokat İl Başkanı Metin Polat ve milletvekili adayları, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

AK Parti Tokat İl Başkanı Metin Polat ve milletvekili adayları, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Polat, bir restoranda düzenlenen programda, yaptığı konuşmada, Tokat'ın kalbinin, basının kaleminin ucunda atacağını söyledi.

Önceliğin Tokat olması gerektiğini belirten Polat, "2002 yılında başlayan AK Parti siyasi hareketi, 2002'den bu yana takdire şayan hizmetler yaptı. Geleceğimiz adına, insanımız adına halen ve devam edecek bir şeyler yapma gayreti içinde olacağız. 7 Haziran seçimleri de bu sürecin bir parçası. Bu zamana kadar yapılmış olan bütün seçimlerde her zaman çıtasını yükseltmiş olan AK Parti umuyoruz ki, diliyoruz ki bu kez de çıtayı daha da yükseltecek" dedi.

Polat, hizmetlerin herkese aktarılması konusunda ve Tokat milletvekili adayları Coşkun Çakır, Celil Göçer, Fatma Gaye Güler, Fatih Akgün ve Mustafa Arslan'ın tanıtımı konusunda destek istedi.

Milletvekili adayı Çakır ise, basın kartı sahibi olduğunu belirterek, bu kartı taşımaktan onur duyduğunu kaydetti.

Devletin ve hükumetin Anadolu basınına katkı sağlaması gerektiğini ifade eden Çakır, "Bundan sonra sizinle özle sohbetlerimizde, genel görüşmelerimizde bu konuda görüşmek isterim" ifadesini kullandı.

Çakır, çocukluk ve gençlik yıllarının Reşadiye ile Tokat'ta geçtiğini kaydederek, hayatı hakkında bilgiler verdi.

Konuşmaların ardından milletvekili adayları, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Kaynak: AA / Yerel

Coşkun Çakır Metin Polat Ak Parti Tokat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title