Haberler

Gençlere Siyaset Dersi

AK Parti Nilüfer İlçe Gençlik Kolları tarafından 'Yeni Türkiye düzeninde siyasette genç olmak' konulu konferans gerçekleştirildi.

AK Parti Nilüfer İlçe Gençlik Kolları tarafından 'Yeni Türkiye düzeninde siyasette genç olmak' konulu konferans gerçekleştirildi.

Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezinde (AKKM) gerçekleşen konferansa, AK Parti milletvekilleri Mustafa Öztürk, Mustafa Kemal Şerbetçioğlu, Hamza Yerlikaya, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti İl Başkan Vekili Cemalettin Torun, AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Alpaslan Yıldız ve çok sayıda partili katıldı. AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Alpaslan Yıldız, ağırlıklı olarak gençlerin olduğu yoğun katılımlı güzel bir programa imza attıklarını belirterek, "Bu güzel vatana ve millete hizmet etmenin bir yolu da siyasettir. Gençlere siyasette yerlerini alması gerektiğini söyledik. Gençler siyasette aktif rol almalıdır. Türkiye'de bir değişim süreci var. Konuşan ve düşündüklerini özgürce ifade edebilen gençlik istiyoruz" dedi.

Nilüfer İlçe Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Dinçer ise, siyasette gençlerin yeri ve öneminden bahsettiklerini ifade ederek, "30 Mart 2014'te yapılacak olan yerel seçimlerin öncesinde birlik beraberlik coşkusunu yaşadık. 2014'te büyük bir oy farkı ile Nilüfer İlçe Gençlik Kolları olarak Nilüferi kazanmayı hedefliyoruz" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hamza Yerlikaya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title