Haberler

Genç, Bengisulular'ı Dinledi

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Bengisu Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Bengisu Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Hem belediyenin hizmet ve projelerini anlatan, hem de mahallelilerin istek ve sıkıntılarını dinleyen Genç, göreve geldiğinden itibaren Ortahisar'a bağlı bütün mahallelere ayrım yapmadan, eşit miktarda hizmet götürdüklerine dikkat çekti. Makamların gelip geçici olduğunu, yapılan hizmetlerin de ise kalıcı olduğuna ve hizmetleriyle anılmak istediğine vurgu yapan Başkan Genç, "Cenabı Allah bize daha iyi hizmet etmeyi nasip etsin. Çünkü bu görevler gelip geçicidir ama hizmetler kalıcıdır. İnşallah bu göreve layık oluruz. Ben bu derenin evladıyım. Bu nedenle buraların dertlerini, sıkıntılarını çok iyi biliyorum" diye konuştu.

Ortahisar'a bağlı bütün mahallelerde vatandaşların en öncelikli isteklerinin yol sorunu olduğunu kaydeden Başkan Genç, "Ortahisar Belediye Başkanı olarak benim bir hedefin var. O da, Ortahisar ilçemizde bulunan 85 mahallemizde yol sorunlarını tamamen bitirmektir. Bengisu mahallemizde de hem asfalt hem de beton yol çalışmaları yaptık. İnşallah bundan sonra hizmetlerimizi sizlerin de desteğiyle hep birlikte yapmaya devam edeceğiz. Merkezdeki mahallelerimizde yol sorunları nispeten iyi. Fakat gerek beldelerimizden gerekse köylerimizden eklenen mahallelerimizde yol sorunları daha fazla. Bundan dolayı bu mahallelerimizi diğer mahallelerle eşitlemek adına onlara daha fazla ağırlık veriyoruz" ifadelerini kullandı.

Bengisu Mahallesi Muhtarı Cemal Eyüpoğlu ve mahallelilerin kanalizasyon sisteminin ne zaman kurulacağıyla ilgili sorusuna Başkan Genç, "Büyükşehir Belediyemiz ve TİSKİ bütün mahallelerimizde kanalizasyon sorununu çözmek için projeler yürütüyor. Bu amaçla biyolojik arıtma tesisi kurulacak. ve mahallelerimizin kanalizasyon sorunu büyük ölçüde çözülecek" bilgisini verdi. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Metin Genç Ortahisar Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title