Haberler

Gediz'deki Darp ve Cinsel Saldırı Girişimi

Gediz Emniyet Müdürü Haci Çağlar, ilçede bayan doktora cinsel saldırıda bulunan saldırganı yakalayan emniyet mensuplarına teşekkür ettiğini bildirdi.

Gediz Emniyet Müdürü Haci Çağlar, ilçede bayan doktora cinsel saldırıda bulunan saldırganı yakalayan emniyet mensuplarına teşekkür ettiğini bildirdi.

Çağlar, yaptığı yazılı açıklamada, 26 Ocak'ta ilçede görev yapan bayan doktorun bir parkta yürüyüş yaptığı sırada bir şahsın cinsel saldırısına maruz kaldığını ve mağdurun direnerek bağırması sonucu fiilin işlenmeden zanlının kaçtığını hatırlattı.

Şüphelinin kaçarken de bayan doktorun cep telefonunu gasp ettiğini ifade eden Çağlar, şunları kaydetti:

"Bu olay üzerine Gediz Emniyet birimleri tarafından, koordineli ve kapsamlı ekip çalışması gerçekleştirildi. Olay yeri ve civarında kamera görüntüsü veya olayı gören görgü tanığının olmaması nedeniyle araştırmalarda çember genişletilerek çalışmalara devam edildi. Civara yakın ev, işyeri ve mobese kameralarının 24 saatlik kayıtları incelenerek eşkale uygun tüm ihtimaller titizlikle incelenerek, en ufak benzerlikler üzerinde çalışmalar sürdürülmüş, elde edilen görüntüler üzerinden şüphelinin kimlik tespiti ve yakalanması amacıyla yer, zaman ve mesai mefhumu gözetmeksizin tüm personel seferber edilmiştir. İlçemize bağlı 12 mahalle, 3 belde ve 56 köy muhtarı ile şahsı tanıyabilecek vatandaşlarımızla gerekli bilgiler paylaşılarak, polis-vatandaş işbirliğiyle tüm ihtimaller değerlendirildi. Şüpheli olabilecek şahıslar titizlikle incelenerek olayın aydınlatılması için her türlü çaba sarf edildi. Bu çalışmalar kapsamında olayın şüphelisinin ilçemiz Soğuksu köyünde ikamet eden F.A. olduğu tespit edildi. Şahsın köyündeki evinde yapılan aramada o gün giyindiği elbiseler de bulunmuştur. Şahıs, ifadesinde de suçunu itiraf etmiştir. Bu, olayı başından sonuna kadar aydınlatan bütün personelimizi bu özverili çalışmalarından dolayı, canı gönülden tebrik ediyorum."

Çağlar, şüphelinin daha önce de Antalya'da 10 yıl cezaevinde kaldığını tespit ettiklerini de kaydetti.

Kaynak: AA / Yerel

Gediz Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title