Haberler

Gebze'de G20 Buluşması

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in ev sahipliğinde düzenlenecek G20 Dönem Başkanlığı’nda Gelecek Dünya Gelecek Türkiye Konferansı’nın açılışı Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın katılımıyla gerçekleştirilecek.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'in ev sahipliğinde düzenlenecek G20 Dönem Başkanlığı'nda Gelecek Dünya Gelecek Türkiye Konferansı'nın açılışı Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'ın katılımıyla gerçekleştirilecek.

Üç oturum halinde 11 Nisan Cumartesi günü saat 09.30'da Gebze Kültür Merkezi'nde düzenlenecek konferansla, Gebze sanayici ve iş adamlarıyla ekonomiye yön veren isimlerin buluşması sağlanacak. "Dünya Nereye Gidiyor" konu başlığının işleneceği sabahki ilk oturuma panelistler, TRT Haber Dairesi Müdürü Nasuhi Güngör, Prof. Dr. Muhittin Ataman, Yrd. Doç. Dr. Ahmet Okumuş, Doç. Dr. Mesut Özcan ve Prof. Dr. Ali Resul Usul bilgi birikimlerini Gebze kamuoyu ve iş dünyasıyla paylaşacaklar. Programın sonraki oturumlarında da katılımcılar çeşitli konularda sunumlar ve anlatımlar gerçekleştirecekler. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adnan Köşker Fikri Işık Türkiye Gebze Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title