Haberler

Gazeteciler Mabesem'i Gezdi

Malatya Kitap Fuarı'na katılmak üzere kente gelen gazeteci-yazarlar, Malatya Belediyesi Sanat ve Eğitim Merkezleri'ni (MABESEM) ziyaret etti.

Malatya Kitap Fuarı'na katılmak üzere kente gelen gazeteci-yazarlar, Malatya Belediyesi Sanat ve Eğitim Merkezleri'ni (MABESEM) ziyaret etti.

Malatya Belediyesi Basın Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Malatya Kitap Fuarı'na katılmak üzere ilimize gelen gazeteci-yazarlar, Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden Yerel Yönetimler Ödülü almasını sağlayan MABESEM'i ziyaret ederek bilgi alıyorlar. Ziyaretçiler, merkeze olan beğenilerini dile getirerek, takdirlerini ifade ediyorlar.

Malatyalı olan Mehmet Kamış, yazar Günseli Ocakoğlu ve gazeteci Bülent Korucu, MABESEM'i ziyaret etti" denildi.

Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Saim Dursun tarafından karşılanan ve daha sonra merkezi gezen ziyaretçiler, beğenilerini dile getirdiler. Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu, konuklara merkezde üretilen eserlerden hediye etti.

MABESEM'de 22 dalda 42 grup halinde bin 240 kursiyer sanat eğitimi alıyor. 2009 yılında hizmete açılan merkezde bugüne kadar 4 bin 443 kişi kursları başarıyla tamamladı. Merkezdeki kurslardan yararlanmak için 492 kişinin de yedekte beklediği belirtildi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Malatya Belediyesi Ertan Mumcu Ahmet Çakır Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title