Haberler

'Gariban Babası Doktor' Hayatını Kaybetti

Antalya'nın Finike İlçesinde Yaşayan, Muayenehanesinde, Fakir Hastalara Para Almadan Baktığı İçin 'Gariban Babası' Olarak Tanınan Doktor Hacı Yeşil Yaşamını Yitirdi

Antalya'nın Finike ilçesinde yaşayan, muayenehanesinde, fakir hastalara para almadan baktığı için 'gariban babası' olarak tanınan Doktor Hacı Yeşil yaşamını yitirdi. Doktor Yeşil'in merdivenden düşme sonucu yaşamını yitirdiğinin tahmin edildiği bildirildi.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Finike'de 510. Sokak Şencan Apartmanı ikinci katında, ailesinden ayrı yaşayan ve Finike'de muayenehanesi bulunan 55 yaşındaki Doktor Hacı Yeşil'in, aynı apartmanda yaşayan güvenlik görevlisi tarafından, sabah, apartmanda kanlar içinde yatarken cesedi bulundu. Evinin altında bulunan muayenehanesinde, parası olmayan hastalara da para almadan sağlık hizmet verdiği için 'gariban doktoru' olarak tanınan Hacı Yeşil'in ölümü, yakın çevresinde büyük üzüntü yarattı. Yakınları, Hacı Yeşil'in yalnız yaşadığını ve bir süredir karaciğer rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğünü, muhtemelen merdivenlerden düşme sonucu yaşamını yitirdiğini belirttiler.

Evli bir çocuk babası doktorun cesedi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından Finike Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Doktor Hacı Yeşil'in cenazesi daha sonra, ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Antalya Adli Tıp Morgu'na gönderildi.

(FS-ŞEN- - ANTALYA

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title