Haberler

Erdoğan, 9 Ağustos'ta Şehit Aileleri İçin Verilen İftara Katılıyor

Güncelleme:

9 Ağustos 2012'de Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Şahin'in davetlisi olarak Başbakan Erdoğan'ın katılacağı iftar programında Sakarya'yı, 2 şehit ailesi temsil edecek.

9 Ağustos 2012 tarihinde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'in davetlisi olarak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı iftar programında Sakarya'yı 2 şehit ailesi temsil edecek.

İftar yemeğine isimleri Sakarya Şehit ve Gazi İşlemleri Şube Müdürlüğünce bildirilen şehit ailelerinin ise Kesimal ve Başarır aileleri olduğu öğrenildi.

Türkiye-Irak sınır hattında bulunan Şırnak'ın Uludere İlçesi'ne bağlı Çakırsöğüt üst bölgesinde bölücü terör örgütü üyeleri ile çıkan çatışmada 12 Nisan 2012 Perşembe günü şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Caner Kesimal'ın annesi ve Batman İli Sason ilçesi tat tepe bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarına yönelik operasyonda girişilen çatışmada 11 Mart 1999 tarihinde şehit düşen Jandarma Uzman Onbaşı Ali Seçkin Başarır'ın eşi Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın vereceği iftar programında Sakaryalı şehit ailelerini temsil edecekler. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Fatma Şahin Sakarya Yerel Haberler

title