Haberler

Engellilerden Vali Yardımcısı Ali Uysal'a Teşekkür Ziyareti

Geçtiğimiz ay Vali İzzettin Küçük'ün himayesinde, Karabük Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından satın alınarak hak sahiplerine teslim edilen 10 adet akülü ve 20 adet manuel tekerlekli sandalyeleri kullanan engelliler teşekkür...

Geçtiğimiz ay Vali İzzettin Küçük'ün himayesinde, Karabük Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından satın alınarak hak sahiplerine teslim edilen 10 adet akülü ve 20 adet manuel tekerlekli sandalyeleri kullanan engelliler teşekkür için Vali Yardımcısı Ali Uysal'ı makamında ziyaret etti.

Türkiye Sakatlar Derneği Karabük Şubesi Yönetimi ile birlikte valiliği ziyaret eden ortopedik engelli Nurcan Bal, akülü tekerlekli sandalyesi ile yaşadığı deneyimini Vali Yardımcısı Ali Uysal'a aktardı. Duygularını anlatırken yüzünde mutluluk saçan Bal, "Karabük'te tek başıma gitmeye özlem duyduğum her yere gidiyorum. Kent Ormanı'na tek başıma gittiğimde yaşadığım mutluluğu sizlere ifade edemem. Sayın valimiz İzzettin Küçük'e bir kez daha teşekkürlerimi, minnettarlığımı tüm engelli arkadaşlarım adına ifade etmek istiyorum. Kendilerinin bizlere verdiği değer bizi yeniden hayata bağladı ve yaşam sevincimizi artırdı" dedi.

Karabük Vali Yardımcısı Ali Uysal ise, engellilerin engelleri aşması diğer engelli kardeşlerine de örnek olacağını söyleyerek, "Bugün böyle bir ziyaret yapmanız bizim için büyük bir gurur ve onurdur. Sayın valimizin himayelerinde gerçekleştirdiğimiz akülü ve manuel tekerlekli sandalye dağıtımının ardından böylesi güzel duygularınızı bizimle paylaşmanız yapılan hizmetin değerini bir kez daha gözler önüne sermiştir. Sizlerin mutluluğunu müşahede etmenin gururuyla İlimizde Vakfımız aracılıyla böylesi bir hizmetin gerçekleşmesini sağlayan valimize bir kez daha teşekkürlerimi sunmak isterim. Şunu biliniz ki; sizin engellerinizi aşmanız, bir çok engelli kardeşime de örnek olacaktır. Valilik olarak sizlere hizmetlerimiz devam edecektir. Her zaman sizlerin yanında olacağız. Bizler çalışmalarımızda, sizlerde gördüğümüz azim, gayret ve hayat anlayışından güç ve destek alıyoruz" dedi.

Ziyaretin sonunda ortopedik engelli Nurcan Bal, engellilere destek ve katkılarından dolayı Vali İzzettin Küçük adına Vali Yardımcısı Ali Uysal'a teşekkür belgesi takdim etti. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karabük Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title