Haberler

Elite World Van Otel Sevgililer Günü Hazırlıklarını Tamamladı

Van’ın beş yıldızlı oteli Elite World Van Otel, Sevgililer Günü için hazırlıklarını tamamladı.

Van'ın beş yıldızlı oteli Elite World Van Otel, Sevgililer Günü için hazırlıklarını tamamladı.

Kazım Karabekir Caddesi üzerinde yer alan ve sunduğu beş yıldız kalitesi ile özel günlerin de vazgeçilmez adresi olan Elite World Van Otel, Sevgililer Günü hazırlıklarını tamamladı. Geceyle ilgili açıklamada bulunan Elite World Van Otel Banket Müdürü Duygu Bekiroğlı Şen, "Sevgililere güzel bir gece yaşatmak amacıyla Elite World Van Oteli olarak hazırlıklarımızı tamamladık. Mandalina göbeğinde somon füme, patlıcan söğürme, pancartarator, Ezine peynir, yaprak sarma, rosbif, söğüş sebze bohçası graten, mantar, ıspanak yatağında, kabak, brokoli, pancar parçacıkları, permesan peyniri eşliğinde salata, Akdeniz yeşillikleri, çeri domates, ceviz, yaban mersini, altın yapraklı bıldırcın yumurtası, Cennet çiçeği tohumu, limon parfe ile patlıcan söğürme yatağında kuzu külbastı, sebze püreler eşliğinde tatlının yer aldığı özel menü ve Sinan Suruç'un sahne alacağı canlı müzik ile tüm sevenlere güzel bir gece yaşatmayı hedefliyoruz. Sinan Suruç canlı müzik performansı eşliğinde limitli yerli içki ve "Sevgililer Günü Gala Yemeği" kişi başı sadece 90 TL. Elite World Van Oteli olarak tüm sevgilileri otelimize bekliyoruz" dedi.

Şen, sevgililerin rezervasyon ve detaylı bilgi için www.eliteworldvan.com internet sitesinden ya da 0432 484 11 11 numaralı telefondan iletişime geçebileceklerini de sözlerine ekledi. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title