Haberler

Edremit'te Geleneksel Mahalle Hayrı

Balıkesir'in Edremit İlçesindeki Cennetayağı Mahalle Muhtarlığı'nın Öncülüğünde Gerçekleştirilen Geleneksel Mahalle Hayrına Yaklaşık Bin 500 Kişi Katıldı. Hayırda Yağmur Duası da Yapıldı.

Balıkesir'in Edremit ilçesindeki Cennetayağı Mahalle Muhtarlığı'nın öncülüğünde gerçekleştirilen geleneksel mahalle hayrına yaklaşık bin 500 kişi katıldı. Hayırda yağmur duası da yapıldı.

Mahalle Meydanı'nda gerçekleştirilen geleneksel mahalle hayrında okunan mevlid-i şerif ve yapılan hayır dualarının ardından mahalle sakinlerine pilav, ayran ve nohut ikram edildi. Mahalle Muhtarı Mehmet Ağa Şentürk'ün önderliğinde, mahalle sakinlerinin katkılarıyla düzenlenen hayır sonunda yağmur duası da yapıldı. Edremit Belediye eski Başkanı Tuncay Kılıç'ın ve çok sayıda davetlinin katıldığı hayırda yaklaşık bin 500 kişi bir araya geldi. Mahalle hayrını geleneksel hale getirmekten mutluluk duyduklarını

söyleyen muhtar Şentürk, "Muhtarlığımızın öncülüğünde gerçekleştirilen geleneksel mahalle hayrında emeği geçen herkese teşekkür ederim. Mahallemizin düzenlediği geleneksel mahalle hayrına katkılarından dolayı mahalle halkına ve davetlilere teşekkür ederim" dedi.

(SŞ-SA-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title