Haberler

Türkiye'nin en pahalı Ramazan pidesi Edirne'de satılacak

Güncelleme:

Edirne'de, geçen hafta 13 lira 50 kuruş olarak belirlenen 350 gram Ramazan pidesinin fiyatı 12 liraya düşürüldü. Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Kemal Cingöz, Türkiye'de en pahalı pidenin Edirne'de satılacağını söyledi.

Edirne'de geçen hafta 13,5 TL olarak belirlenen 350 gram Ramazan pidesinin fiyatı, bugün Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) ve Edirne Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği'nin ortak kararıyla güncellendi. Pidenin fiyatı, 12 liraya düşürüldü.

"EN PAHALI EDİRNE"

Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (EDESOB) Başkanı Kemal Cingöz, "En pahalı Edirne. Bir kilo bizde 120 kuruş farklı oldu. Bir pideye ne yansır, 30 kuruş falan. Edirne merkezde 350 gram pide 12 lira, ilçelerde ise 300 gram 10 lira olarak fiyat güncellendi. Dün Türkiye Fırıncılar Federasyonu bir açıklama yaptı. '300 gram Ramazan pidesi 10 TL olacak', o da kilogram fiyatı 33 liraya tekabül ediyor. Biz de yeni fiyatı ilçelerde ona göre güncelledik. Edirne'deki fırıncılar 300 gram pide çıkarmadığı için 350 gram 12 TL." dedi.

Kaynak: ANKA / Yerel

Türkiye Edirne Yerel Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (4)

ismail bey :

Edirnede oruç tutan pek yoksa, anca kurtarıyordur..

16
6
yanıtYanıtla
TAHA UYĞUR:

iyi halt ettiniz oruc tutan bazı insanların durumu yoktur şansa beni engelliyim ama oruçlarımı tutuyorum insanın canı pide çeker ister istemez almak ister kimine göre 12 lira çok kimine göre az 12 lira bence çok fazla

0
0
yanıtYanıtla
TAHA UYĞUR:

İyi halt ettiniz oruç tutan insanlar durumları yok belki şahsen benim durumum yok ben engelliyim ama ben orucumu tutuyorum ister istemez insanın canı pide de çeker kimine göre 12 lira az kimine göre 12 lira fazlasını

0
0
yanıtYanıtla
Yasemin Avcı:

CHP li belediye başkanına sahip olduğu için mi hayırdır anlayamadım elalemin orucu seni mi gerdi herkes Allah olmuş sana mi hesap mı verecek

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title