Haberler

Doğu Anadolu Bölgesi 24.09.2010 Cuma

ERZURUM ERZURUM GAZETESİ BÖLGESEL EKONOMİK UÇURUM Bu yılın yedi ayında Erzurum’un içinde bulunduğu 4’üncü Teşvik Bölgesi kapsamındaki 14 Doğu ilinde 992 şirket açılırken, Güneydoğu Anadolu gurubundaki 6 ilde bin 59, Karadeniz gurubundaki 9 ilde 574 şirket kurulumu gerçekleşti.

ERZURUM

ERZURUM GAZETESİ

BÖLGESEL EKONOMİK UÇURUM

Bu yılın yedi ayında Erzurum’un içinde bulunduğu 4’üncü Teşvik Bölgesi kapsamındaki 14 Doğu ilinde 992 şirket açılırken, Güneydoğu Anadolu gurubundaki 6 ilde bin 59, Karadeniz gurubundaki 9 ilde 574 şirket kurulumu gerçekleşti. İl başına düşen kurulan şirket sayısı Doğu’da 70.8, Karadeniz’de 63.7, Güneydoğu’da ise 176.5 olarak gerçekleşti.

AĞRI

AĞRI HÜRSES

AĞRI’DA KÜRTÇE TABELALI TEK DERNEK

Ağrı Çıra kültür ve Sanat Derneği, Ekim ayında yapılacak olan 2. olağan kongre çalışmalarına başladı.

ARDAHAN

SÜREÇ GAZETESİ

CHP'Lİ VEKİL'DEN BAŞBAKAN'A MEKTUP

ARDAHAN'ın Damal ilçesindeki vatandaşların Merkez Sağlık Ocağında görev yapan Dr. Murat Bayırlıgil'in ilçe halkına Alevi olduklarından dolayı Sağlık ocağına gelen hastaların inançlarına hakaret ettiği iddiasıyla doktordan şikayet olmaları üzerine Ardahan CHP Milletvekili Ensar Öğüt harekete geçti.

HUDUT GAZETESİ

Şehitlik anıtı onarıldı

Ardahan'ın Çıldır ilçesine bağlı Kotanlı köyündeki Meryem Köyü şehitlik anıtının Çıldır 7. Hudut Tabur Komutanlığı'nca bakım ve onarımı yapıldı.

ERZİNCAN

ERZİNCAN HABERCAN

BAŞKAN ÇAKIR BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır Erzincan da görev yapan ulusal ve yerel basın mensupları ile akşam yemeğinde bir araya geldi.

KARS

SERHAT KARS

ÇOCUK YÜZÜNDEN KAVGA ÇIKTI , 10 YARALI

Kağızman ilçesine bağlı Böcüklü Köyünde çocuklar yüzünden çıkan kavgada iki aile birbirine girdi. Biri ağır 10 kişi yaralandı.

MUŞ'UN SESİ

9 KİŞİ YARALANDI

Muş-Varto karayolunda meydana gelen kazada 9 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Bakmadan Geçme

21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Gaddar neden bitiyor? FİNAL YAPIYOR! Gaddar niye final yapıyor? Asgari kurumlar vergisi nedir, ne kadar olacak? Hangi şirketler asgari kurumlar vergisi ödeyecek?
Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

title