Haberler

Cumhurbaşkanı Seçimine Doğru

AK Parti Bursa İl Başkanlığı, seçim çalışmalarını yürüyüşle başlattı İl Başkanı Torun: "(Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan) Türkiye, onunla neler yaşadığını ve 12 yıldır neler yaşadığımızı görüyor.

AK Parti'nin Bursa'daki teşkilatlarının, ilk turu 10 Ağustos'ta yapılacak cumhurbaşkanı seçimine ilişkin çalışmaları, yürüyüşle başladı.

AK Parti'li bazı milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İl Başkanı Cemalettin Torun ve partililer, İl Başkanlığı binası önünde toplandı.

Torun, burada yaptığı konuşmada, ilk kez bir cumhurbaşkanının, halkın oylarıyla seçileceğini söyledi.

Her zaman olduğu gibi Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında olduklarını belirten Torun, şöyle konuştu:

"Milletin iradesi sandıkta tecelli edecektir. Türkiye, onunla neler yaşadığını ve 12 yıldır neler yaşadığımızı görüyor. Türkiye, liderimizle bir zihniyet değişimi yaşadı. Bu değişimi devam ettireceğiz inşallah. Hedef; milli idare, milli güç. AK Parti milletvekillerimizle belediye başkanlarımızla Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yanında olduğumuzu ve var gücümüzle çalışacağımızı açıklamak istedik. Birliğimizin ve beraberliğimizin kıymetini bilelim. Birliğimizi ve beraberliğimizi bozmaya çalışanlara da fırsat vermeyelim."

Daha sonra Kent Meydanı'na kadar yürüyen grup, vatandaşlara karanfil dağıttı. - Bursa

Kaynak: AA / Yerel

Recep Altepe Ak Parti Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title