Haberler

Çiftçilere Kırsal Kalkınma Yatırımları Hakkında Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi

Güncelleme:

Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından çiftçilere yönelik Kırsal Kalkınma Yatırımları hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıda ahır ve ağıl yapımı gibi konular detaylı bir şekilde anlatıldı.

Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürlüğü tarafından Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklemesi Programı çerçevesinde Ekonomik Yatırımlar ve Altyapı Yatırımları hakkında çiftçilere yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Yoğun katılımın olduğu toplantıda çitçilerde özellikle ahır ve ağıl yapımı konusunda sorularını yöneltti. Programda özellikle ahır, ağıl yapımı, aile işletmelerinin desteklenmesi, mantar üretim tesisleri, çadırları, bitkisel ve hayvansal ürün işlemeye yönelik yatırımlar, çelik silo ve soğuk hava yatırımları konusunda detaylı bilgilendirmeler yapıldı. Tüm bu konularda KDV hariç 3 milyon ile 14 milyon lira arasında proje başvurusu yapılabileceği ve yüzde 50 hibe desteği alabilecekleri konusu çiftçilere ve yatırımcılara anlatıldı. Desteklerin son başvuru tarihinin ise 19 Şubat 2024 odluğu kaydedildi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çiftçilik Tarım Yerel Ekonomi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title