Haberler

CHP Ahmetbey Seçim Bürosu Coşkuyla Açıldı

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde bağlı Ahmetbey beldesinde CHP’nin seçim ve iletişim bürosu coşku ile açıldı.

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde bağlı Ahmetbey beldesinde CHP'nin seçim ve iletişim bürosu coşku ile açıldı. Gerçekleştirilen açılışa CHP Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek, CHP Kırklareli Belediye Başkan Adayı Mehmet Siyam Kesimoğlu, CHP Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, CHP Kırklareli İl Başkanı Recep Zengin, CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Alaaddin Güncer ve yaklaşık 400 kişilik partili katıldı.

Kadınların büyük ilgi gösterdiği açılışta ilk konuşmayı yapan CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Alaaddin Güncer, Ahmetbey'deki belediye meclis üyesi adaylarını tanıttı. Belediye Meclis listesinde Ekrem Okur, Öznur Divrik, Osman Sayar, Kasım Kuşçu, Yasin Umut, Şerif Serbest, Ekrem Eker, Mahmure Pehlivan ve Osman Sözkırmaz'ın yer alacağını kaydeden Güncer, "Arkadaşlara başarılar diliyorum. Tam destek olacağız" diye konuştu.

CHP Kırklareli İl Başkanı Recep Zengin ise Ahmetbey'de gösterilen ilginin kendisini fazlası ile memnun ettiğini belirterek "Ben buradaki coşkuyu, mutluluğu ve heyecanı ilk geldiğimde gördüm ve kendi kendime 'Bu iş burada bitmiş' dedim. Gerçekten bu iş burada bitmiş. 6 oklu bayrağımızı Ahmetbey'e dikmek için sadece gün saymaya başlayalım" dedi.

"KADINLARIN İLGİSİ BU SEÇİMİ BELİRLEYECEK"

CHP Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek, yerel seçimlerde kadınların büyük rol oynayacağına dikkat çekerek "Bu seçimlerde kadınlarımız büyük bir rol oynayacak. Burada da görüyorum ki kadınlarımız çok fazla. Bu seçimin nasıl biteceğinin bir göstergesidir. Biz 21 belediye ve beldeyi alacağız. Biz Ahmetbey, Evrensekiz ve Büyükkarıştıran'ı emanet olarak görüyoruz. 31 Mart günü bu emanetlerimizi geri alacağız" diye konuştu.

CHP Kırklareli Belediye Başkan Adayı Mehmet Siyam Kesimoğlu ise 20 yıldır ilk kez Ahmetbey'i bu kadar coşkulu gördüğünü belirterek "Ben uzun yıllardır siyasetin içerisindeyim. Ancak ilk kez Ahmetbey'i bu kadar coşkulu ve istekli görüyorum. Biz bu seçimlerde Kırklareli'den ülkeye bir selam göndereceğiz. Biz Kırklareli'den ülkenin aydınlık günlere dönmesi için öncülük edeceğiz" ifadelerini kaydetti.

CHP Ahmetbey Belediye Başkan Adayı Mustafa Altıntaş ise Ahmetbey'de çok güçlü ve görkemli olduklarını söyleyerek Ahmetbey'in bütün sokaklarında halkın kazanacağını kaydetti. - KIRKLARELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Siyam Kesimoğlu Emin Halebak Lüleburgaz Kırklareli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title