Haberler

Bozüyüklü İzciler Gençlik ve Spor İl Müdürü Yıldız'ı Ziyaret Ettiler

Bilecik İzcilik İl Temsilcisi Veli Çelik ve Bozüyük İzci Kulübü izcileri, Bilecik’te yeni göreve başlayan Gençlik ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız’ı ziyaret ettiler.

Bilecik İzcilik İl Temsilcisi Veli Çelik ve Bozüyük İzci Kulübü izcileri, Bilecik'te yeni göreve başlayan Gençlik ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız'ı ziyaret ettiler.

Çelik, ziyaret ettikleri Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız'a yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulundu. Ardından Bilecik ilindeki izcilik faaliyetleri ile ilgili hazırlamış oldukları filmi izlettirdi ve faaliyetler hakkında bilgi verdi. İzcilik İl Temsilcisi Veli Çelik; Bilecik ilindeki faaliyetlerine 10 yıl önce başladıklarını, bu süre zarfında mahalli kampların yanı sıra Türkiye İzcilik Federasyonunun düzenlemiş olduğu Çanakkale Milli Bilinç Kampı ve Erzurum'da düzenlenen Allahuekber Şehitlerini Anma kamplarına katılarak illerini temsil ettiklerini belirtti. Veli Çelik, çevrenin ve doğal su kaynaklarının korunması kapsamında Bozüyük'te ilk defa atık pil topladıklarını ve belediyeye teslim ettiklerini, ayrıca ilk defa izcilerin başlatmış oldukları mavi kapak toplama projesi kapsamında ilimizde mavi kapak topladıklarını ve bunların gelirleri ile fidan diktiklerini ve mavi kapak toplama faaliyetlerinin halen devam ettiğini söyledi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Aslan Yıldız, daha önce Karaman ilinde görev yaptığını, burada çeşitli izcilik kamplarına katıldığını, izcilerin tam bir disiplin içinde birbirlerinden tekmil alıp liderlerine tekmil verdiklerini, kamp ateşi programlarında milli duygular içeren çeşitli oyun ve gösteriler düzenlediklerini ve şiir okuduklarını söyleyerek izciliğin doğada yaparak, yaşayarak ve eğlenerek öğrenme tekniği olduğunu söyledi. Yıldız ayrıca, ziyaret duyduğu memnuniyetini dile getirerek tüm spor dallarına olduğu gibi izcilik için de ellerinden gelen her şeyi yapmaya hazır olduğunu söyleyerek teşekkür etti. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aslan Yıldız Veli Çelik Bilecik Bozüyük Yerel Haberler

title