Haberler

Biga'da Dgs Semineri

Çanakkale'nin Biga ilçesinde, Meslek Yüksekokulu Biga Değerleri Topluluğu "Dikey Geçiş Sınavı" konulu seminer düzenledi.konulu seminer, Biga Meslek Yüksekokulu konferans salonunda yapıldı.

Çanakkale'nin Biga ilçesinde, Meslek Yüksekokulu Biga Değerleri Topluluğu "Dikey Geçiş Sınavı" konulu seminer düzenledi.

Biga Meslek Yüksekokulu Biga Değerleri Topluluğu tarafından organize edilen "Dikey Geçiş Sınavı (DGS)"

konulu seminer, Biga Meslek Yüksekokulu konferans salonunda yapıldı. Seminerin açılış konuşmasını yapan Biga Değerleri Topluluğu Akademik Danışmanı Öğretim Gör. Bahaddin Zayim, "Bilindiği gibi yüksekokulumuzun çeşitli ön lisans programlarında eğitim gören öğrencilerimizin lisans eğitimi alabilmeleri DGS sınavında başarılı olmaları ile mümkündür. Bu anlamda DGS, öğrencilerimizin hayatlarına yön veren kritik bir dönemeç konumundadır. Bugünkü seminerimizin maksadı, sınav formatının yanı sıra sınav başvurusundan bölüm tercihine kadar olan tüm aşamalar hakkında siz öğrencilerimizi aydınlatmaktır. Bu amaçla bugün aramızda bulunan Biga Uğur Dershanesi yetkililerine teşekkür ediyorum" dedi.

Biga Uğur Dershanesi Halkla İlişkiler Müdürü Fatmanur Karcı, KPSS danışmanı Güral Kuzu,

Türkçe öğretmenleri Aslı Özcan ve Cihan Temeş ile Matematik öğretmeni Mustafa Ayazma öğrencilere, DGS'nin içeriği, öğrencilerin sınava nasıl hazırlanmaları gerektiği, öğrencilerin dikey geçiş yapabilecekleri yurt içi ve yurt dışı lisans bölümleri hakkında bilgiler aktardı. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çanakkale Biga Dgs Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title