Haberler

Batman ADSM Başhekimi Değişti

Güncelleme:

Batman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'ne bağlı hastanelerde yönetici değişikliğine gidildi.

Bazı yöneticilerin yerine yenileri atanırken, bazı yöneticilerin sözleşmesi ise uzatıldı.

Batman Ağız Diş Sağlığı Merkezi Yöneticisi Elif Kılıcıkan, Batman Bölge Devlet Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Gönül Suçin ve Kozluk Devlet Hastanesi Mali İşler Müdürü Naman Yüksel'in sözleşmeleri yenilenmedi.

Bir yılı aşkın bir süredir Ağız Diş Sağlığı Merkezinde görev yapan Dt. Masum Ekinci, ADSM'in yeni başhekimi olarak göreve başladı.

2013 yılında Batman Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ne atanan Dt. Masum Ekinci, 2014 Mayısından bu yana başhekim yardımcısı olarak görev yapıyordu.

Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ne başhekim olarak atanan Masum Ekinci, " Hedefimiz halkımıza daha iyi ve özel bir hizmet verebilmektir. Ve bunu sağlamak için gereken tüm adımları, hastanedeki tüm çalışanların fikirlerini ve deneyimlerini paylaşarak gerçekleştirmektir. Batman ADSM'yi Hizmet konusunda diğer hastanelere örnek olacak bir seviyeye çıkmaktır. Bu konuda desteğini yanımızda hissettiğimiz genel sekreterliğimize de teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

Bu arada Gönül Suçin'in yerine Batman Bölge Devlet Hastanesinde görev yapan bir hemşirenin ve Naman Yüksel'in yerine ise aynı hastane müdür yardımcısı olarak görev yapan birinin atandığı öğrenildi.

Öte yandan Batman Kamu Hastaneleri Birliğine bağlı, Batman Bölge Devlet Hastanesinde Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Nurettin Balta'nın mahkemeyi kazanarak İl sağlık Müdür Yardımcılığına atanmasından dolayı boşalan Müdür yardımcılığı görevine Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Müdür yardımcısı Murat Yardımcı'nın atandığı öğrenildi.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Kozluk Ekinci Batman Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Hititler Türk mü? Hititler günümüzde hangi devlet, millet? 1 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title