Haberler

Başkan Yazıcı şehit aileleri ve gaziler ile iftarda bir araya geldi

Güncelleme:

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, takipleri yılın her günü Gönül Elleri Çarşısı tarafından yapılan şehit aileleri ve gaziler ile iftar programında bir araya geldi.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, takipleri yılın her günü Gönül Elleri Çarşısı tarafından yapılan şehit aileleri ve gaziler ile iftar programında bir araya geldi. Başkan Yazıcı, şehit ailesi ve gazilere tek tek kırmızı gül dağıtarak sohbet etti.

Tuzla'da yaşayan ve Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı tarafından takipleri yılın her günü büyük bir titizlikle yapılan şehit aileleri ve gaziler iftar programında bir araya geldiler. Tuzla Belediyesi Ayyıldız Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen programa Tuzla Kaymakamı Ali Akça ve eşi Ferahil Akça, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Gönül Elleri Çarşısı kurucu gönüllüsü Dr. Fatma Yazıcı katıldı. Başkan Yazıcı, şehit aileleri ve gaziler ile tek tek sohbet ederek kırmızı gül dağıttı ve bayramlarını kutladı.

"Her zaman minnettar olduğumuzu bilmenizi istiyoruz"

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, "Öncelikle sizleri burada ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Ramazan ayının bereketiyle bir arada olmak, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek için önemli bir fırsat sunuyor. Sizlerin fedakarlıklarınızın karşılığında, ne yapsak azdır. Bizler, sizlerin yanınızda olduğumuzu, her zaman destekçiniz olduğumuzu, her zaman minnettar olduğumuzu bilmenizi istiyoruz" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şadi Yazıcı İftar Tuzla Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
title