Haberler

Başkan Yaylalı'dan Kadir Gecesi Mesajı…

Dadaşkent Belediye Başkanı Vahdettin Yaylalı, Kadir Gecesi Sebebiyle Yaptığı Açıklamada"insanlık Alemi İçin Birer Kurtuluş, Bağışlanma ve Mağfiret Günleri Olan Kandillerin En Anlamlısını Bu Gece İdrak Edeceğiz." Dedi.

Dadaşkent Belediye Başkanı Vahdettin Yaylalı, Kadir gecesi sebebiyle yaptığı açıklamada“İnsanlık alemi için birer kurtuluş, bağışlanma ve mağfiret günleri olan kandillerin en anlamlısını bu gece idrak edeceğiz.” dedi.

Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Başkan Yaylalı, hayır ve bereket mevsimi, manevi haz ve vecdin doruğa ulaştığı ramazan ayının sonuna yaklaşmanın hüznünü yaşarken, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ne kavuşmanın da sevinç ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Başkan Yaylalı, mesajında şunları kaydetti: "Kur'an-ı Kerim, herkese en doğru yolu gösteren ilahi bir ışıktır. Onun değeri, içeriği ve anlamı her zaman tazeliğini korumaktadır. Zira, insanlara dünya ve ahiret mutluluğunu sağlamayı hedefleyen ve manevi varlığımızı karartan her türlü olumsuzluktan arındırarak, bizi üstün ahlaki değerlere yönelten Kur’an’dır. O’nun getirdiği ilke ve prensiplerin özünde aydınlık, hoşgörü, dostluk ve kardeşlik vardır. Mükafatların sınırsız olarak verildiği bu gecede, iyi ve güzel davranışlarımızın çoğalıp kötü davranışlarımızın azalmasını Cenab-ı Allah’tan dileyelim. Bu mübarek gecenin acı ve sıkıntı içindeki yüzlerin gülmesi, akan gözyaşlarının dinmesi, savaşların sona erip, sevgi, barış ve hoşgörünün gelmesi için dua edelim. Başta kimsesizler olmak üzere, yakın akrabalarımızı, anne-babalarımızı ziyaret ederek onların dualarını alalım. Aramızdaki kırgınlıklara ve dargınlıklara bu mübarek gecede son verelim.”

(İRT-İRT-Y)

07.10.2007 20:42 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title