Haberler

Başkan Özaltun Öğrencilerle Buluştu

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, aynı binada eğitim veren TOKİ İlkokulu ve Ortaokulu’nu ziyaret etti.

Konya'nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, aynı binada eğitim veren TOKİ İlkokulu ve Ortaokulu'nu ziyaret etti.

Ziyarette, TOKİ Ortaokulu Müdürü Mahir Çetinkaya ve TOKİ İlkokulu Müdürü Adnan Karanfil'in nezaretinde ortaokul öğrencilerinin öğrenim gördüğü sınıfları gezen ve öğrencilerle sportif aktivitelere yönelik sohbetler eden Başkan Özaltun, Beyşehir Belediyesi'nin Konya Süper Amatör Ligi'nde mücadele veren bir futbol takımı olduğundan da bahsederek, öğrencilerden öğrenim gördükleri ve yaşadıkları ilçenin takımına destek istedi. Öğrencileri, Beyşehir Belediyespor Futbol Takımı'nın özellikle iç sahada oynayacağı müsabakalarda görmeyi çok arzu ettiğini belirten Başkan Özaltun, hafta sonu ise Beyşehir'de, Beyşehir Belediyespor ile Kadınhanı Belediyespor arasında oynanacak müsabakaya davet etti.

Özaltun, öğrencilere ödevlerini yaptıktan sonra maçlara gelmelerini isterken, derslerini ihmal etmemeleri tavsiyesinde bulunarak, kendilerine ise Beyşehir Belediyespor'un mavi-beyaz renklerini taşıyan birer kaşkol hediye etti. Özaltun, öğrencilere müsabakalara bu kaşkollarla gelmesini istedi. Özaltun, öğrencilerden isteklerini de dinledi.

Başkan Özaltun, sınıfların ardından okulda görev yapan öğretmenleri de öğretmenler odasında ziyaret ederek, birer kaşkol hediye etti. Özaltun, burada öğretmen ve okul idarecilerinin belediye ile ilgili taleplerini dinledi. Özaltun ve beraberindekiler, ziyaretin sonunda günün anısına öğrencilerle birlikte fotoğraf çektirdi.

Başkan Özaltun'un okul ziyaretine, AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Mustafa Şenol ile Avşar Mahallesi Muhtarı Yasin Sünbül de eşlik etti. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Beyşehir Belediyesi Murat Özaltun Çetinkaya Konya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Hititler Türk mü? Hititler günümüzde hangi devlet, millet?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title