Haberler

Başkan Güler: Karadeniz-Akdeniz Yolu 10 gün içerisinde açılacak

Güncelleme:

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Karadeniz-Akdeniz Yolu'nun 10 gün içerisinde ulaşıma açılacağını söyledi.

- Başkan Güler: "Karadeniz- Akdeniz Yolu 10 gün içerisinde açılacak"

ORDU - Ordu'da, Temmuz ayında meydana gelen ve sel felaketinde yaşanan heyelan sebebiyle ulaşıma kapanan Karadeniz- Akdeniz yolunun ulaşıma açılması için devam eden çalışmalarda sona gelindi. Çalışmaları yerinde inceleyen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Karadeniz- Akdeniz Yolu'nun 10 gün içerisinde ulaşıma açılacağını söyledi.

Ordu'yu İç Anadolu ve Akdeniz'e bağlayan Karadeniz-Akdeniz yolu Temmuz ayında Ordu'da meydana gelen sel felaketinde ulaşıma kapandı. Çalışmalara hızlıca başlayan ekipler, Karadeniz-Akdeniz Yolu'nun Mesudiye Darıcabaşı Mahallesi ile Ulubey Çağlayan Mahallesi tüneli girişindeki kısımda yaşanan heyelan alanındaki çalışmalara ağırlık verdi. Yolun yaşanabilecek afetlerde tekrar zarar görmemesi için güçlendirilmesini sağlayan ekipler, viyadük inşasında da sona yaklaştı.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler'de Karadeniz-Akdeniz yolunda devam eden çalışmaları yerinde inceledi. İşçilerle bir araya gelen Başkan Güler, hem kendilerine kolaylıklar diledi hem de son durum hakkında bilgi aldı. Başkan Güler ayrıca yol çalışmalarını sürdüren ekiplere çikolata ikramında bulundu.

"10 gün içinde açılacak"

Karadeniz-Akdeniz Yolu ile ilgili açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, çalışmalarda artık sona gelindiğini söyledi. Güler, yolun 10 gün içerisinde açılacağını ve Karadeniz-Akdeniz Yolunun yeniden hareketleneceğini belirterek, "Bakanlığım zamanında 14 tünel açarak, ulaşıma açtığımız bu yolda büyük sel felaketi sırasında heyelandan göçen kısmı incelemeye geldik. Çok süratli bir çalışmayla yol şu anda bitme aşamasına geldi. Aşağı yukarı 10 gün içinde de burası bitecek ve hizmete açılacak. Böylece Akdeniz- Karadeniz yolu hizmete tekrar başlamış olacak. Buranın bağlantı yolunda 10 km'lik kısmı asfaltlamıştık. Oradan nakliye devam ediyordu, hareket devam ediyordu. Şimdi bu kısımla birlikte bağlantı bitmiş olacak. Eski güzel günlerine dönmüş olacak. Bakanlığımız zamanında 14 tünel açtığımız yolu tekrar harekete, faaliyete başlamış olacak. Çalışan arkadaşlarımızı tebrik ediyor, emeği geçenlere teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Başkan Güler'e inceleme gezisinde Mesudiye Pınarlı Mahallesi Muhtarı Hakan Başaran, Mesudiye Darıcabaşı Muhtarı Sinan Biçer ve Mesudiye Akpınar Mahalle Muhtarı İzzet Kara eşlik etti. Hem Karadeniz-Akdeniz Yolu projesinin hayata geçmesinde emeği bulunduğu, hem de heyelan sebebiyle süren çalışmaları yakından takip ettiği için Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler'e teşekkürlerini ilettiler.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Hilmi Güler Karadeniz Akdeniz Ordu Ulaşım Yerel Ekonomi Güncel Haberler

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Ankara'da çirkin olay! 'Sizden midem bulanıyor' diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Ankara'da çirkin olay! "Sizden midem bulanıyor" diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Bakmadan Geçme

Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1-2 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 1-2 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1-2 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Erdoğan ve Özel'in 'görev onayı' anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

Erdoğan ve Özel'in "görev onayı" anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title