Haberler

Aydın Uğur Dershanesinde Ygs Provası

1 Nisan 2012 Pazar günü yapılacak olan 2012 YGS sınavı öncesinde Aydın Uğur Dershanesi sınava girecek öğrencilerine YGS provası yaptı.27 Mart Salı günü saat 10.00 da yapılan deneme sınavında öğrenciler dershane görevlileri tarafından üst...

1 Nisan 2012 Pazar günü yapılacak olan 2012 YGS sınavı öncesinde Aydın Uğur Dershanesi sınava girecek öğrencilerine YGS provası yaptı. 27 Mart Salı günü saat 10.00 da yapılan deneme sınavında öğrenciler dershane görevlileri tarafından üst aramaları yapılarak sınav salonlarına yerleştirildi. Öğrencilere kalem, silgi, kalemtıraş, peçete, şeker, sudan oluşan YGS paketleri dağıtıldı.

YGS'nin tüm kurallarına uyularak yapılan sınavda öğrenci velileri de dershaneye davet edilerek, YGS öncesindeki heyecanlarını üzerlerinden attılar. Yapılan prova sınavıyla ilgili açıklama yapan Aydın Uğur Dershanesi ÖSYS Şube Müdürü Ömer Akın, "Yoğun olarak geçen bir hazırlanmanın ardından öğrencilerimiz 1 Nisan'da yapılacak olan YGS öncesinde sınav günü yaşanabilecek sıkıntıları önlemek ve öğrencilerimizin stresini biraz da olsa azaltabilmek amacıyla bugün bir prova sınavı yaptık. Tüm kadromuzla birlikte 'gerçek bir sınav nasıl olur?' bunu uygulamaya çalıştık. Sınav günü yaklaşırken öğrencilerimizin moral ve motivasyonlarını sağlamaya tüm kadro olarak özen gösteriyoruz. 1Nisan günü de yine tüm ekibimizle birlikte öğrencilerimizin yanında olacağız. Başta Aydın Uğur Dershanesi öğrenci ve velileri olmak üzere tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum" ifadelerine yer verdi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

27 Mart Aydın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title