Haberler

Aydın: Kuşadası, Ticaret Odası'nın Öncülüğünde Bu Yıl 12 Uluslar Arası Turizm Fuarına Katılacak

- Ticaret Odası'nın Öncülüğünde Kuşadası'nın Bu Yıl Katılacağı Uluslararası Turizm Fuarları Belirlendi.

- Ticaret Odası'nın öncülüğünde Kuşadası'nın bu yıl katılacağı uluslararası turizm fuarları belirlendi.

Geçtiğimiz yıl başlatılan tanıtım atağına, kaldığı yerden devam eden Kuşadası, kış ayları boyunca toplam 12 fuarda yer alarak turist çekmeye çalışacak.

21-23 Eylül tarihleri arasında katıldığı Varşova Uluslararası Turizm Fuarı ile maratona start veren Kuşadası, sırasıyla Londra, Utrecht, Berlin, Moskova, Sofya, Kiev, Bükreş, Belgrad, Minsk, Tahran ve İstanbul fuarlarında boy gösterecek.

Uzun yıllar sonra ilk kez geçtiğimiz yıl Kuşadası'nın yurt dışı pazarlarda daha etkin tanıtımı amacıyla bir kampanya başlattıklarını açıklayan Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan, çok sayıda fuara katıldıklarını belirterek, bu yıl da 12 ayrı fuarda Kuşadası standı kurulacağını açıkladı.

21-23 Eylül tarihlerinde Varşova Fuarı ile başlayan fuar takviminin kış boyunca süreceğini kaydeden Serdar Akdoğan, "Kuşadası, geçen yıl katıldığımız fuarların büyük faydasını gördü. Sezon başında ve ortasında art arda yaşanan şanssızlıklar nedeniyle kötü bir sezon geçirmemize rağmen, Türkiye'nin en önemli turizm merkezlerinden biri konumundaki Kuşadası'nın uzun yıllar sonra dış pazarlarda hatırlanmasını sağladık. Tanıtımın önemi bir kez daha ortaya çıktı. Bu yıl katılacağımız fuarlarda Kuşadası'na gelen turist sayısını arttırmaya yönelik daha somut adımlar atmaya çalışacağız" dedi.

(ZH-İK-YK)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title