Haberler

Antalya haberleri! Antalya Valisi Yazıcı'dan Rektör Sözbir'e ziyaret

Güncelleme:

Antalya haberler... Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Prof. Dr. Nedim Sözbir'i ziyaret ederek, yeni görevinin kendisine, Düzce Üniversitesi'ne, Düzce'ye ve ülkemize hayırlı olması temennisinde bulundu.

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Prof. Dr. Nedim Sözbir'i ziyaret ederek, yeni görevinin kendisine, Düzce Üniversitesi'ne, Düzce'ye ve ülkemize hayırlı olması temennisinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleştirilen ziyarette Vali Yazıcı, bir Düzceli olarak Düzce Üniversitesi'nin yakalamış olduğu başarıdan duyduğu mutluluğu dile getirerek, bu başarının artarak devam etmesi dileğinde bulundu. Düzce Üniversitesi'ni kazanan öğrencileri tebrik eden Yazıcı, yeni başlayacak akademik dönemde herkes için başarı dileklerinde bulundu.

Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir, ülkemizin her bölgesinden Düzce'ye gelen öğrencilerin ihtiyaçları karşısında kolaylık sağlamada ellerinden gelenin yapılacağını ifade etti. Düzce'nin kurumlarıyla olduğu kadar, ülkemizin farklı şehirlerindeki kurumlarla da yapılacak iş birliklerin önemini vurgulayan Prof. Dr. Nedim Sözbir, öğrencilerin gelişmesi için yapılacak her türlü iş birliklerine hazır olduklarını söyledi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Düzce Üniversitesi Ersin Yazıcı Düzce Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title