Haberler

Anadolu Gençlik Derneği'nden Halı Saha Turnuvası

Anadolu Gençlik Derneği'nden Yusuf Aydınlı, Sporun İnsanlar Arasında Sosyalleşmeyi ve Birlikteliği Sağladığını İfade Ederek, Dernek Olarak Bunu Pekiştirmek İçin Üniversite Öğrencileri Arası Halı Saha Turnuvası Düzenlediklerini Söyledi.

Anadolu Gençlik Derneği'nden Yusuf Aydınlı, sporun insanlar arasında sosyalleşmeyi ve birlikteliği sağladığını ifade ederek, dernek olarak bunu pekiştirmek için üniversite öğrencileri arası halı saha turnuvası düzenlediklerini söyledi.

Konuyla ilgili dernek binasında basın toplantısı düzenleyen Yusuf Aydınlı, şer güçler tarafından üniversite gençliği üzerine kirli oyunların oynandığını öne sürdü. Bu tür kötü emelleri organize edenlerin amaçlarının öğrenciler arasında bölünmeler ortaya çıkararak, refahı bozmak olduğunu anlatan Aydınlı, "Bu nedenle dernek olarak üniversitemize yönelik birçok faaliyet gerçekleştirdik. 5 bin kişiye Kur'an-ı Kerim meali dağıttık. Çeşitli aktiviteler için bildiriler ve Hz. Muhammed (S.A.V.) hayatını anlatan dini bilgilendirici kitaplar dağıttık. Üniversite gençliğine önem veren derneğimiz şimdi de öğrenciler arası birlikteliği pekiştirmek için turnuva düzenlemiştir. Bu etkinliğimize 10 takım başvurmuştur. Halı saha giderleri için takımlarımızdan 60 YTL kayıt ücreti alınıyor. Başvurular, 7 Nisan'da sona erecek ve karşılaşmalarda Kardeşler Halı Sahası'nda 8 Nisan'da start alacaktır. Turnuvaya katılan tüm sporcularımıza karşılaşmalar sonunda sponsor olan firmalarımız tarafından çeşitli ödüller verilecektir" şeklinde konuştu.

(SER-MET-EYB-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title