Haberler

Altyapıda Sıfır Sorun

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yeni yasa ile hizmet sınırlarına dahil olan ilçelerde altyapı çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini belirtti.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yeni yasa ile hizmet sınırlarına dahil olan ilçelerde altyapı çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini belirtti.

Toçoğlu, "Hemşerilerimize söz verdiğimiz gibi çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam ediyoruz. Bir yandan tüm ilçelerimize sağlıklı içmesuyu ulaştırırken bir yandan da şehrimizin kanalizasyon ağını genişletiyoruz. Hamdolsun bu kapsamda önemli bir çalışmayı daha neticelendirdik. Kısa süre içerisinde Pamukova ilçemizde sağlam kanalizasyon ağı oluşturduk" dedi.

İlçede başlatılan 22 milyonluk kanalizasyon yatırımının tamamlandığını belirten Toçoğlu, "İlçemiz için yaklaşık 77 kilometrelik kanalizasyon hattı projelendirmiştik. Hamdolsun bu çalışmamızı tamamladık. İlçemizin atıksuları tamamlanan hatla, inşasına başladığımız Pamukova-Geyve Ortak Atıksu Arıtma Tesisleri'ne ulaşacak. Tesislere ulaşacak atıksular, en ileri teknoloji ile arıtılacak ve doğal ortama deşarj edilecek. Bu sayede hemşerilerimiz hem daha sağlıklı bir çevreye kavuşacak hem de Sakarya Nehri daha temiz akacak" diye konuştu.

Pamukova içmesuyu çalışmalarının da kısa süre içerisinde başlayacağını belirten Başkan Toçoğlu, "Kanalizasyon hattı çalışmalarını tamamladığımız Pamukova için şimdi de içmesuyu çalışmalarını başlatıyoruz. Projemizin ihalesi yapıldı. İlçemize 82 kilometrelik içmesuyu hattının yanı sıra 4 içmesuyu deposu inşa edeceğiz. İnşallah içmesuyu yatırımlarımızı da kısa süre içerisinde başlatacağız. Uzun yıllar hemşerilerimizin hizmetinde olacak yatırımlarımızın ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah el birliğiyle ilçelerimizin geleceğini inşa etmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zeki Toçoğlu Pamukova Sakarya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title