Haberler

31 Yıl Sonra Biraraya Geldiler

Adı Malatya Lisesi Olarak Değiştirilen Turan Emeksiz Lisesi'nin 1976-1977 Dönemi Mezunlarından Bir Grup 31 Yıl Sonra Buluştu.

Adı Malatya Lisesi olarak değiştirilen Turan Emeksiz Lisesi'nin 1976-1977 dönemi mezunlarından bir grup 31 yıl sonra buluştu.

Yeni adıyla Malatya Lisesi olan dönemin Turan Emeksiz Lisesi'nin Edebiyat, Matematik-Fizik ve Tabii Bilimler Bölümleri'ni 1976-1977 ders yılında bitirenlerden bir grub, aynı dönem mezunlarından İsmet Sürücü'nün işlettiği Asmaaltı Lokantası'nda buluştular. Organize edilen mezunlar gecesine, Malatya'da yaşayan mezunlardan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Kazgan, emekli Selçuk Aras, Beydağı Devlet Hastanesi Müdür Yardımcısı Selim Çağlar, emekli Bayram Tokdemir, öğretmen Hasan Kaya, PTT Satınalma Müdürü İlhan Akdağ, öğretmen Kadri Özpolat, İnönü Üniversitesi Mühendislik Fakültesi'nde görevli Doç. Dr. Suat Canbazoğlu, inşaat mühendisi Fatih Mehmet Kayakökü, Malatya Spor Lisesi Müdürü İ.Etem Koca, Malatya Fen Lisesi Müdürü Erol Canbolat, Topsöğüt Beldesi Belediye Başkanı Ömer Yağcı, eczacı Songül Hamamcılar Özhan, emekli öğretmen Meral Kamer Derinkök, emekli bankacı Yüksel Dernek Sandıkçı, Esenlik Şirketi'nde görevli Solmaz Sevinç, Telekom Müdürlüğü'nde görevli Ahmet Özçiçek, Orhan Yaman, emekli Mahmut Akdeniz, avukat Faik Demez, emekli öğretmen Şaban Balalan, emekli bankacı Mehmet Cercis Sandıkçı, nakliyeci Bedir Akyıldız, emekli Albay Feridun Çakan, öğretmen Mehmet Balkış, Hasan Gün, Kredi ve Yurtlar Kurumu Bölge Müdür Yardımcısı Mustafa Yayan, İsmet Sürücü, müteahhit Turan Devecel, Yusuf Sümer Yalçın, gazeteci İsmet Yalvaç ile mali müşavir Mustafa Şengül katıldı.

Gecenin açılış konuşmasını yapan düzenleyicilerden Yusuf Sümer Yalçın, Turan Emeksiz Lisesi'nin 1977 yılı mezunlarını bir araya getirmek, tanışma ve kaynaşma amacıyla böyle bir geceyi düzenlediklerini söyledi.

Geceye katılan mezunlar tek tek kendilerini tanıttılar, hangi sınıftan ve bölümden mezun olduklarını, halen ne iş yaptıklarını anlattılar. Daha sonra mezunlar, eskilerden, görüştükleri ya da görüşemedikleri arkadaşlarıyla, dönemin öğretmenleriyle ilgili anılarını ve bilgilerini aktardılar.

Konuşmalar ve yemeğin ardından, udi olan mezunlar Yusuf Sümer Yalçın ile aynı zamanda Malatya Müzisyen Eğitimciler Derneği Başkanı da olan Mehmet Balkış birer konser verdiler.

Yaklaşık 4.5 saat süren mezunlar buluşmasının daha büyük çapta organizasyonu için yapılacaklar gecede konuşuldu.

(BK-OÇ-Y)

13.01.2008 13:55 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title