Haberler

30 Martta Zafer AK Parti'nin Olacak

Birlik ve beraberlik mesajları veren AK Parti'de eski milletvekillerinden, eski il, ilçe yöneticilerine kadar herkes Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a destek için bir araya geldi.

Birlik ve beraberlik mesajları veren AK Parti'de eski milletvekillerinden, eski il, ilçe yöneticilerine kadar herkes Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a destek için bir araya geldi.

AK Parti Niğde Belediye Başkan Adayı ve Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Her geçen gün AK Parti'ye olan destek katlanarak devam ediyor. Bu da neyi gösteriyor. 30 Mart'ta zaferin AK Parti'nin olacağını gösteriyor. işte bu halkın zaferi. İşte bu çalışmanın sonucu. AK Parti'nin Türkiye'de yaptığı hizmetlerin, Belediyemizin de Niğde'de yaptığı hizmetlerin eseri bu. Birlik burada, beraberlik burada, kardeşlik burada. Bizim gönlümüzde kapımızda herkese açık demiştik. İşte bize herkes misafir oldu, destek oldu. Seçim büromuz her gün destek verenlerle dolup taşıyor" dedi.

23. Dönem AK Parti Niğde Milletvekili Muharrem Selamoğlu; "2009 yılında olduğu gibi halkımız cevabını sandıkta verecektir. 2009 yerel seçimlerinde Başbakanım 2 il için teşekkür etmişti. Biri Trabzon Biri Niğde içindi. Şimdi 2014 yerel seçimlerinde de o güzel oylarınızla bir kere daha destan yazacaksınız. 5 yılda Belediye Başkanımız Niğde'de gereken çalışmaları yapmıştır. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Pazar gün bir daha diyoruz" şeklinde konuştu.

AK Parti İl Başkanı Emrah Özdemir; "Allah birliğimizi beraberliğimizi bozmasın. Bizim birlik beraberliğimizi görenler bize saldırıyorlar. Ama bu saldırmaları bizim birlik ve beraberliğimizi bozamayacak. Vatandaş hizmeti gördü. Vatandaş kim daha milliyetçi bunu gördü" dedi.

AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu; "Allah'ın izniyle zafer yakın. Allah'ın izniyle emeklerimiz zayi olmayacak. Allah utandırmasın. 31 Mart sabahı hem Niğde'de hem Türkiye'de yeni bir sayfa açılacak" şeklinde konuştu. - NİĞDE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

faruk akdoğan ak parti türkiye niğde Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title