Haberler

Uşak'ta 3 Bin 66 Kep Havaya

Yavuz KUŞDEMİR/UŞAK, (DHA) UŞAK Üniversitesi'nde 2009- 2010 eğitim ve öğretim yılında mezun olan 3 bin 66 öğrenci için tören ve konser düzenlendi.

Yavuz KUŞDEMİR/UŞAK, (DHA)

UŞAK Üniversitesi'nde 2009- 2010 eğitim ve öğretim yılında mezun olan 3 bin 66 öğrenci için tören ve konser düzenlendi.

Uşak Üniversitesi'ne bağlı Eğitim, Fen Edebiyat, Mühendislik, İktisadi ve İdari Bilimler, Güzel Sanatlar Fakülteleri ile Meslek Yüksek Okullarından mezun olan öğrenciler Bir Eylül Stadyumu'nda düzenlenen töreninde keplerini fırlatırken Atiye konseriyle coştu. Törene Uşak Valisi Özdemir Çakacak, Garnizon Komutanı Jandarma Albay İsmail Özcan, Cumhuriyet Başsavcısı Hamdi Ünal Karabeyoğlu, Uşak Belediye Başkanı MHP'li Ali Erdoğan, Rektör Prof. Dr. Adnan Şişman, Emniyet Müdürü Cafer Şahin, rektör yardımcıları, dekanlar, öğretim üyeleri, öğrenciler ve velileri katıldı. Mezun olan 3 bin 66 öğrenci ellerinde Türk bayrakları ile kortej yürüyüşü yaparak ailelerini selamladı. Birincilikle mezun olan öğrencilere de Vali Özdemir Çakacak ve diğer protokol üyeleri tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Şişman, 2009- 2010 eğitim- öğretim yılında, 299 öğretim elemanı ve 10 bin 264 öğrenci ile başarılı bir yıl geçirdiklerini söyledi. Uşak Üniversitesi'nin son 4 yılda 7 bin 405 öğrenci mezun ettiğini ifade eden Prof. Dr. Şişman, "Bu yıl 3 bin 66 öğrenciyi mezun etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Eğitim, öğretim, araştırma, kültür, sanat ve spor faaliyetlerimizi evrensel ve bilimsel normlara göre hizmet etme anlayışı ile sürdürüyoruz. İnsan unsuruna birinci önceliğin verildiği üniversitemizde en önemli hedefimiz öğrencilerimize prestijli mekanlarla dolu bir yaşam alanı sunmak. Yerleşkemiz üniversite olmanın temel ilkelerinden olan araştırma geleneği ve özgür düşünme kültürünü aşılamaktır. Üniversitemizden mezun olan öğrencilerimize bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum" dedi.

Fakültelerinden birincilikle mezun olan öğrencilerin, Vali Çakacak ve Rektör Prof. Dr. Şişman ile mezuniyet pastasını kesmesinin ardından, üniversitenin Dans Kulübü öğrencileri davullarla küçük bir gösteri yaptı. Ardından öğrenciler büyük bir coşkuyla hep birlikte havaya kep fırlattı. Mezuniyet töreninin ardından öğrenciler ve aileleri, pop müzik sanatçısı Atiye'nin birbirinden güzel şarkılarıyla coşkulu anlar yaşadı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yaşam

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title