Haberler

Tepebaşı'nda temizlik ve ilaçlama çalışmaları devam ediyor

Tepebaşı Belediyesi ekipleri, mahallelerde gerçekleştirdiği temizlik çalışmalarına aralıksız şekilde devam ediyor.

Tepebaşı Belediyesi ekipleri, mahallelerde gerçekleştirdiği temizlik çalışmalarına aralıksız şekilde devam ediyor. Öte yandan ilaçlama ekipleri de ilçedeki dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor.

Tepebaşı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent merkezinin yanı sıra kırsal mahalle sakini vatandaşların temiz bir çevrede yaşamlarını sürdürmeleri için gerçekleştirdiği çalışmaları sürdürüyor. Belirlenen program çerçevesinde mahalle mahalle çalışma yapan ekipler, Fevzi Çakmak, Fatih, Kumlubel, Ömerağa, Zafer, Sazova, Karabayır Mevkii, Bahçelievler, ve Gülllük Mahallelerinde detaylı bir şekilde temizlik çalışması gerçekleştirdi. Mahallelerde gerçekleştirilen temizlik çalışmalarında, Sağlık Bakanlığı'nın koronavirüs ile mücadelede kullanılmasını tebliğ ettiği temizlik maddelerinin kullanılıyor. Yaya olarak görev yapan süpürge ekiplerinin yanı sıra gün boyu çalışan süpürge aracı ve yol yıkama aracı ile cadde ve sokaklar yıkanıp süpürülerek temiz bir hale getiriliyor. Ekipler, boş arsalarda da temizlik çalışması yaparak, sağlıksız ve kirli görüntüler oluşmasının önüne geçiyor. Tepebaşı Belediyesi yetkilileri, program dahilinde ilçenin diğer mahallelerinde de çalışmalarına devam ederken, mahalle muhtarları da gerçekleştirilen çalışmalardan ötürü mahalle sakinleri adına Tepebaşı Belediyesi'ne teşekkürlerini iletiyor.

İlaçlama çalışmaları tam gaz sürüyor

Öte yandan Tepebaşı Belediyesi, yeni tip koronavirüse karşı ilaçlama çalışmalarına da aralıksız şekilde devam ediyor.

Veteriner İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, ilçedeki kamusal alanlarda yoğun bir ilaçlama çalışması sürdürüyor. Yetkililer, "Dünya Sağlık Örgütü'nün onayladığı ve Sağlık Bakanlığı tarafından ruhsatlandırılmış, özellikle virüsid, bakterisid ve fungisidlere karşı etkili olan antiseptik dezenfektan ilacı kullanılmaktadır. İlçe sınırları içindeki dezenfeksiyon ilaçlama faaliyetlerimiz yoğun bir şekilde devam edecektir" açıklamasında bulundu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Bahçelievler Fevzi Çakmak Tepebaşı Fatih Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title