Haberler

Tepebaşı Belediyesi Arabasız Gün Bisiklet Turu Etkinliği Yoğun Katılımla Gerçekleşti

Güncelleme:

Tepebaşı Belediyesi'nin, Avrupa Hareketlilik Haftası dolayısıyla düzenlediği 'Arabasız Gün Bisiklet Turu' etkinliği yoğun katılım ile gerçekleşti. Etkinlikte bisiklet tamir atölyesi, bisiklet turu, konser ve zumba etkinliği düzenlendi.

Tepebaşı Belediyesi'nin, Avrupa Hareketlilik Haftası dolayısıyla düzenlediği Arabasız Gün Bisiklet Turu etkinliği, yoğun katılım ile gerçekleşti.

Tepebaşı Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da Avrupa Hareketlilik Haftası'nı birbirinden keyifli ve sağlıklı etkinlikler ile kutladı.

Hafta kapsamında düzenlenen son etkinlik ise bisiklet tamir atölyesi ile Arabasız Gün Bisiklet Turu oldu. İlk olarak Vecihi Hürkuş Havacılık ve Teknoloji Parkı'nda bisiklet tamir atölyesi gerçekleştirildi. Atölyede katılımcılara, bisiklet bakımı ve onarımıyla ilgili bilgiler verildi.

Atölyenin ardından katılımcılar, Vecihi Hürkuş Havacılık ve Teknoloji Parkı'ndan başlayarak Uludağ Sokak, Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen Caddesi, Cengiz Topel Caddesi, Şair Fuzuli Caddesi başta olmak üzere belirlenen güzergahta bisikletleri ile kortej halinde gitti. Katılımcılar 10 noktaya uğrayarak 4 kilometre yol kat etti.

Bisiklet ile tekrar başlangıç noktası olan Vecihi Hürkuş Havacılık ve Teknoloji Parkı'na gelen katılımcılar, Yağmur Argın ve Orkestrası konserinde doyasıya eğlendi. Konserin ardından ise MacFit ile zumba etkinliği gerçekleştirildi.

Etkinliğe, Velesbid Eskişehir Bisiklet Derneği, Tepebaşı İklim Sözcüleri, Dorlion Bisiklet Grubu, DoğaEs, Perşembe Akşamı Bisikletçileri, Bisiklet Dostluğu, AKUT, Mac Fit üyeleri, diğer bisikletli gruplar ve bisikletseverler destek verdi.

Tepebaşı Belediye Başkan Yardımcısı Suat Yalnızoğlu, etkinliğe katkı sunan sponsorlara teşekkür belgelerini takdim etti. Program, bisiklet kortejine katılan vatandaşlar için hediye çekilişi gerçekleştirilmesi ile son buldu.

Kaynak: ANKA / Yaşam

Tepebaşı Belediye Yerel Sağlık Yaşam Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title