Haberler

    Taraftarlar Suriyeli çocuklara futbol ayakkabısı bağışladı

    Geçen sezon UEFA Avrupa Ligi kapsamında düzenlenen kampanyada 1000 futbol ayakkabısı toplandı.

    Geçen sezon UEFA Avrupa Ligi kapsamında düzenlenen kampanyada 1000 futbol ayakkabısı toplandı. Avrupalı futbolseverlerin bağışladığı ayakkabıları Ürdün'de yaşayan Suriyeli mülteci çocuklara gönderildi.Avrupalı futbol taraftarları, Ürdün'de bulunan Zaatari mülteci kampındaki çocuklara bini aşkın futbol ayakkabısı bağışladı.

    Bağışlanan ayakkabılar, UEFA Avrupa Ligi kupa turu kapsamında geçen sezon boyunca toplandı. Söz konusu kampanya, Cenevre, Sevilla, Berlin, Londra, Milano, Moskova, Paris ve Bakü'de düzenlendi.

    Futbol tarihinin en önemli oyuncuları arasında isimleri geçen Lothar Matthäus, Deco, David Seaman, Eidur Gudjohnsen, Andres Palop, Filippo Inzaghi, Andrey Arşavin ve Youri Djorkaeff, kampanyanın çeşitli aşamalarında elçi sıfatıyla yer aldı.

    UEFA Başkanı Aleksander Ceferin, "Zaatari mülteci kampını ziyaret ettiğimde gençlerin futbolu ne kadar çok sevdiğini ve oyunun onlar için ne anlama geldiğini kendi gözlerimle gördüm" diye konuştu.

    Bağışlanan ayakkabılar, Zaatari kampında düzenlenen günlük antrenman ve haftalık turnuvalarda kullanılmaya başlandı.

    SID/BÜ,GA

    (c)

    Kaynak: Deutsche Welle / Yaşam

    Futbol Haberler

    En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

    En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

    Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

    Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

    Bakmadan Geçme

    22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 22 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 22 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 22 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 22 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Ergin Göleli kimdir, zengin mi, serveti ne kadar? Fenerbahçe şampiyon olursa Aziz Yıldırım aday olacak mı? Yıldırım'dan önemli açıklamalar
    Anlaşma tamam gibi! 1. Lig takımı Adanaspor satılıyor

    Anlaşma tamam gibi! 1. Lig takımı Adanaspor satılıyor

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title