Haberler

Kudaka 2018 Yılı Teknik Destek Programı 6. Dönem Sonuçları Açıklandı

2018 Yılı Teknik Destek Programı Kasım-Aralık dönemi başvuruları değerlendirme süreci Kalkınma Ajansları Proje ve Faaliyet Destekleme Yönetmeliği hükümleri uyarınca tamamlanarak, teknik destek almaya hak kazanan projeler belirlendi.

2018 Yılı Teknik Destek Programı Kasım-Aralık dönemi başvuruları değerlendirme süreci Kalkınma Ajansları Proje ve Faaliyet Destekleme Yönetmeliği hükümleri uyarınca tamamlanarak, teknik destek almaya hak kazanan projeler belirlendi.

Kasım-Aralık dönemine toplam 17 başvuru yapıldığı değerlendirme de sürecinin ilk aşaması olan ön inceleme sürecinde, projelerin idari kontrol ve uygunluk kontrolleri yapılarak 13 başvuru ön incelemede uygun bulunup teknik ve mali değerlendirme aşamasına geçildi. Teknik Destek başvurularından toplam 65 ve üzerinde puan alanlar, başarılı projeler olarak kabul edilirken değerlendirme sonuçlarına göre, başarılı olan toplam 9 proje listede yer aldı.

Başvuru sahiplerinin başarılı teknik destek başvurularının Ajansın internet adresinde yayınlandığı 18 Ocak 2019 tarihinden itibaren en geç on (10) iş günü içinde sözleşmeyi imzalamak üzere Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı'na müracaat etmeleri gerekiyor.

Başarılı olan projeler şöyle:

"Hayvancılık Eğitim ile Besleniyor - Narman İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık

Müdürlüğü

Eğitim ile Pasinlerde Soğuk Süt Zincirini Etkinleştiriyoruz - Pasinler Ticaret ve Sanayi Odası

Alvar Köyü Kooperatifi Süt Sığırı Yetiştiriciliği Eğitim Programı - S.S. Alvar Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi

Sağlık Turizmi Stratejisi ve Eylem Planı - Doğu Anadolu Sağlık Termal ve Alternatif Turizmi Geliştirme Derneği

Short Track Erzurum'da Geleceğin Yıldızları Yetişiyor - Pal-Kar Spor Kulübü Derneği

Turistlerle Doğrudan İrtibatlı Personelin Mesleki Dilinin Desteklenmesi Eğitimi ( pratik konuşmanın güçlendirilmesi) - Erzurum İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü

Bayburt Turizmle Büyüyor - Bayburt İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü

Hınıs İlçesinde Süt Sığırcılığı Eğitimi - Hınıs Meslek Yüksekokulu

Hijyenik Süt Üretiminde Kalite Ye Giden Yol - Erzincan İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği" - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2-3 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kül Masalı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Hudutsuz Sevda final mi yapıyor? Hudutsuz Sevda bitiyor mu 2024? 2-3 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Sakla Beni final mi yapıyor? Sakla Beni bitiyor mu 2024? İnci Taneleri final mi yapıyor? İnci Taneleri bitiyor mu 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title