Haberler

Kayboldu sanılan yaşlı kadın çarşıya çıkmış

Güncelleme:

Edirne'nin Keşan ilçesinde, yakınlarının haber alamadığı için hayatından endişe edilen yaşlı kadının, fatura ödemek için çarşıya çıktığı anlaşılınca herkes rahat bir nefes aldı.

Kayboldu sanılan yaşlı kadın çarşıya çıkmış

EDİRNE Edirne'nin Keşan ilçesinde, yakınlarının haber alamadığı için hayatından endişe edilen yaşlı kadının, fatura ödemek için çarşıya çıktığı anlaşılınca herkes rahat bir nefes aldı.

Edinilen bilgiye göre, Aşağı Zaferiye Mahallesi Anafartalar Caddesi'ndeki bir apartmanın 3'üncü katında ikamet eden 77 yaşındaki Gülümser Ayaroğlu'nu ziyarete giden amcasının oğlu Hasan Ayaroğlu, kapıyı çaldı. Kapıyı açan olmayınca Gülümser Ayaroğlu'na cep telefonundan ulaşmaya çalışan Hasan Ayaroğlu, telefona da cevap verilmemesi üzerine, yaşlı kadının hayatından endişe ederek durumu itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. Eve gelen itfaiye ve polis kapıyı açamayınca, itfaiye ekipleri itfaiye aracının merdiveni ile eve balkondan girdi.

Evde bulunamayan Gülümser Ayaroğlu, bu sırada çarşıdan evine geldi. Gülümser Ayaroğlu'nun, elektrik faturasını ödemek için çarşıya gittiği ve cep telefonunu evde unuttuğu anlaşılınca yakınları ve apartman sakinleri rahat bir nefes aldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Edirne Keşan Keşan Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title